Oriana Sabatini ja Paulo Dybala. Foto: Instagram @orianasabatini
Kõmu
8. oktoober 2019, 12:00

Juventuse superstaar on tulevasele ämmale pinnuks silmas: vihkan teda!

Argentiinlanna Oriana Sabatini on kodumaal tuntud laulja ja näitleja. Viimase aasta jooksul on tema nimi hakanud üha enam kõlama ka üle maailma, kuna 23aastane kaunitar liigub ringi oma kihlatu, Juventuse jalgpalliklubi superstaari Paulo Dybala (25) käevangus. 

Kui neiu ise on oma valikuga vägagi rahul, siis paraku pole seda tema ema Catherine Fulop, kes väimeest kohati isegi vihkab. 

"Paulo viis Oriana endaga Euroopasse. Olen talle ka öelnud, et vihkan teda seetõttu, kuid tema vastab vaid, et hoolitseb kallima eest. Hiljuti, kui sai täis aasta, mil Oriana on minust eemal olnud, tahtsin ennast ausalt öeldes ära tappa," vahendab Itaalia väljaanne La Gazzetta dello Sport näitlejannast ema sõnu. 

"Ma ei näinud teda vahepeal koguni neli kuud ja seda oli liiga palju. See oli raske etapp. Samas mõistan, et elus peab olema valmis vanadest asjadest lahti laskma ning neid uutega asendama." 

View this post on Instagram

summer vibe

A post shared by の 尺 ノ ム 刀 ム (@orianasabatini) on

Ühtlasi kommenteeris Catherine oma tütre lesbisuudlusi Oriana hittsingli "Stay Or Run" videos. "Ma armastan seda, kuidas Oriana teist naist suudles. Minu arvates on see imeilus. Mulle meeldib tunda ennast samuti vabana, et sa võid teha kõike, mida soovid. Kõik, mida ma mõtlesin oligi – vau... ma võiksin naisesse ära armuda. Olen kindel, et suudaksin ka naisega suhtes olla."