Jessica Lopez.Foto: Daily Star
Kõmu
9. oktoober 2019, 22:44

PÕNEV! Brasiilia modell lubas ennast Chelsea tiitlivõidu puhul paljaks koorida (7)

Brasiilia modell Jessica Lopez, kes on suur Londoni Chelsea fänn, lubas end ihualasti võtta, kui meeskond peaks Inglismaa meistriks tulema. 

Brasiillanna on Suurbritannia pealinnas elanud kuus aastat ning selle aja jooksul on talle tõeliselt meeldima hakanud Chelsea. Modell püüab iga hinna eest vaadata meeskonna mänge ning on valmis tegema kõik enda võimuses, et neil võita aidata.

"Olen Chelsea nimel valmis kõigeks. Isegi täielikult alasti võtma, kui nad tiitli võidavad," sõnas Lopez Inglismaa ajalehele Daily Star.

Kindlasti võib niivõrd andunud fännist Frank Lampard ja tema juhendatav meeskond ammutada tohutult motivatsiooni, et hooaja lõppedes meistrikarikas enda pea kohale tõsta.

Chelsea hoiab liigatabelis hetkel viiendat kohta, olles kaheksa vooruga kogunud 14 silma. Täiseduga jätkav liider Liverpool jääb neist kümne punkti kaugusele.

Lisaks Chelseale meeldib kaunile naisterahvale veel Teemu Pukki, keda ta oma lemmikjalgpalluriks peab. Lopez loodab ühel päeval soomlast Londoni klubi koosseisus näha.

Vaata silmailu pakkuvaid fotosid modelli Instagramist!