Jari-Matti Latvala.Foto: AFP/Scanpix
WRC
10. oktoober 2019, 09:55

Suhteskandaali jätk: kas Latvala kihlatut ei lubata Toyota meeskonna juurde? (5)

Eelmise nädala lõpus kirjutas Soome kõmuväljaanne Seiska, et Jari-Matti Latvala kihlatu Maisa Torppa (28) on kevadest saati rallisõitjat teise mehega petnud. Nüüd selgus, et Torppat pole juba ammu nähtud MM-etappide ajal Toyota tiimi alas, sest teda ilmselt ei lubatagi sinna.

„Ma ei tea, kas ta on saanud päriselt sissepääsukeelu, aga võimalik, et teda ei soovita sinna. Teda pole rallidel nähtud juba pikka aega,“ rääkis kuulus soomlasest rallimänedžer Timo Jouhki ajalehele Ilta-Sanomat. Toyota meeskonna boss Tommi Mäkinen jättis samal teemal kommentaari andmata.

Karjääri jooksul 18 MM-etappi võitnud Latvala on tänavu tõusnud poodiumile vaid kahel puhul, Soomes ja Saksamaal, ning MM-sarja kokkuvõttes leiab 34aastase pedaalitallaja alles seitsmendalt kohalt. 

Paar päeva tagasi ütles Mäkinen: „Kui mina oleksin Jari-Matti asemel, ja  arvestades kõike seda, mis mu ümber toimuks, ei suudaks ma üldse sõitmisele keskenduda. Mina oleksin sellises olukorras väga löödud.“

Seiska teatel on Torppa armuke ühe Soome IT-firma juht, kes tutvus naisega esimest korda kevadel Lapimaal. Hiljem on paar veetnud koos aega Helsingis. Torppa olla korduvalt ka mehe juures ööbinud. Tegu pole pelgalt kuulujutuga, vaid Seiska avaldas ka fotod, kuidas Torppa firmajuhi BMW-sse istub. 

 
 
 
View this post on Instagram

Holidays in Rome! Having finally some time together ❤️ #Holidays #Love #Italia #DolceVita

A post shared by Jari-Matti Latvala (@jmlatvala) on