Doping

Mis seisus on Seefeldi MMil pauguga alanud dopinguskandaal, millega on seotud ka eestlased?

DOPINGUSKANDAAL | Kristjan Port: kõik märgid näitavad, et Saksa juurdlusest tuleb palju rohkem ebameeldivat teavet, kui praegu rääkida saame! (5)

LISA KOMMENTAAR

11. oktoober 2019, 02:18
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
uku11. oktoober 2019, 07:56
Kistiina on Kristjan ja tal vaja käsikiimelda enne magamist.
Kristiina10. oktoober 2019, 23:40
Annaks jumal,et see ühele poole saaks. Algo on neist kõige ausama hoiakuga selles mõttes,et lepib tagajärgedega ega keeruta enam. Tammjärv pageski urgu. Kovaneni jutt muidugi ajas iiveldama. Liialt liberaalne. Teises eluvaldkonnas andku tuld aga kõik see muu jutt on soe ila. Europark hakkas toetama. Ega ometi mitte team haanja kloune? Mina toetaks vaid Mariel Merlii Pullest, Martti Himmat ja parasuusatajat Hans Teearu kõik. Peab olema null sidet kunagise kambaga ja Alaveriga.
Kristiina11. oktoober 2019, 13:15
Kilpi ei toetaks sest veel sel suvel tegi koostööd Juri Borodavkoga ja team haanja kunn. Tõsi see koostöö katkes. Kust ma tean,et ta kunagi pole mõelnud. Juri õpilased on EPOga sisse lennanud ning vene küsimus on sensitiivne. Isiklikult tehvandi juhina ei laseks neid siia. Eemaldamised pole olnud asjatud.
Kristiina10. oktoober 2019, 23:31
Smigun-Vähi ei kõlba riigikogusse. See on väga vastuolus kõrge eetikaga kuna ta pole oma asjus aus olnud nagu Algo Kärp. Samamoodi kui ta püriks kohtunikuks siis paneks käe ette. Mujal andku minna väljaspool sporti.
Kristiina10. oktoober 2019, 23:05
Kärp vähemalt ausam neist. Tammjärv ei olnudki siiras.
Kristiina10. oktoober 2019, 23:04
See Anti hoidku laste suusatrennist eemale sest tegu oli rumala mehega. Kovanen on liberaal. Jah teises eluvaldkonnas andku tuld kuid oksatõmbamise jutt või Tammjärve ilmumine noorte ette EOKs või Andrus Veerpalu võistlemised ei ole okei.