Konstantin Vassiljev (vasakul).Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
10. oktoober 2019, 22:54

Mängus suurepärases olukorras eksinud Konstantin Vassiljev: „Post oli arvatavasti vale koha peal!“ (2)

Kuigi 2020. aasta jalgpalli EMi valikturniiri tänases viigiliselt lõppenud kohtumises oli valdavalt domineerivamaks pooleks Valgevene, kuulus mängu parim võimalus eestlastele. Esmalt posti tabanud ja seejärel heast positsioonist üle värava virutanud Konstantin Vassiljev tunnistas, et olukord jääb kripeldama, kuid kokkuvõttes võib rahule jääda.

Koondise kapten sai 18. minutil Sergei Zenjovilt läbisöödu, saatis palli esimese puutega posti ning seejärel, mõnevõrra ehk ootamatult, jõudis mänguvahendini esimesena ning lõi selle sisuliselt tühjast väravast üle.

Vassiljev oli pettunud, et olukorda ei realiseerinud. "Kahjuks post oli arvatavasti natuke vale koha peal...Tegelikult õnnestus väga hea rünnak teha, Sergeilt väga hea sööt ja sain sama tempoga lüüa. Teiseks puuteks jooksin õigest kohast natuke mööda, pidin pidurdama ja keha jäi palli alla. Oleks olnud ilusam, kui see esimene oleks läinud sisse, aga see teine jääb ka ikka kripeldama," vahendab Soccernet.ee Vassiljevi sõnu.

Kokkuvõttes oli koondise eest 25 väravat löönud poolkaitsja meeskonna esitusega rahul. "Võõrsilt punkt on kindlasti kogu aeg meie jaoks tähtis," sõnas Vassiljev.

Loe pikemalt portaalist Soccernet.ee.

Eesti jaoks saab valiksari jätku pühapäeval, kui Lilleküla staadionil võõrustatakse kell 21.45 Saksamaad.