Sisuturundus
16. oktoober 2019, 09:29

Uut tüüpi outlet teeb Eestis kaubandusrevolutsiooni

Kui tavaliselt on outletid pigem ühe brändi põhised poed, siis Ohoo Outlet on korraldamas Eesti kaubanduses revolutsiooni – tegemist on multioutletiga, kust võib leida rõivabrände kogu maailmast. Kokku on valikus üle saja erineva brändi, nende hulgas näiteks Pilgrim, Jack&Jones, Vero Moda, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Triumph, Marc o'Polo, Tom Tailor Kids ja paljud teised.

Kõige selle taustal on ka võimalik soetada bränditooteid tunduvalt taskukohasema hinnaga, parimal juhul kuni 70% odavamalt. Soodustus on veel eriti märkimisväärne, sest tavaliselt Eesti poed kuigi suuri soodusmüüke ei armasta. Paljudel Ohoo Outleti toodetel on peal ka originaalhinnasildid – niisiis võib tõepoolest näha, et 139 eurot maksnud fantastilise välimusega mantel on nüüd vaid 50 eurot.

Kui midagi meeldib, siis osta kohe ära!

Ohoo Outletti tuleb pidevalt kaupa juurde, nii et külastades poodi umbes korra nädalas, leiad alati midagi uut. Muide, kliendid nimetava Ohoo Outletti tihti Leiupoeks – paljud pakkumised on kordumatud ning iial ei tea, millised põnevad leiud järgmisel päeval vastu vaatavad. Sealjuures annavad Ohoo Outleti toimekad töömesilased kasuliku nõuande: kui näed midagi ägedat suurepärase hinnaga, siis osta kohe ära. Töötajad on näinud küllalt klientide õnnetuid nägusid, kes järgmisel päeval tagasi tulles avastavad, et südame võitnud kleidike või mantel on uue omaniku leidnud. 

Suurustele erinevad sektsioonid

Et kliendi jaoks oleks poodlemine võimalikult mugav, on erinevad sektsioonid naiste, meeste ja laste rõivastele. Sealjuures on kõik kategoriseeritud suuruste järgi, et klient ei peaks tervet poodi läbi käima. Muide, Ohoo töötajad märgivad, et üha enam satub nende kauplustesse üksi poodlevaid mehi – sealjuures on härrad väga iseseisvad, teavad, mida tahavad ning on väga meeldivad kliendid. Peale rõivaste võib Ohoo Outlettidest leida ka jalanõusid, aksessuaare ja kodutooteid. 

Ohoo Outlette on üle Eesti viis

Kokkuvõtvalt on Ohoo Outletis šoppamisel mitu olulist plussi: rahasääst, võimalus põnevaid asju leida ning keskkonna säästmine (muidu brändirõivad hävitatakse, kuid outlettides saavad need uue elu).

Ohoo Outlette on Eestis viis: Tallinnas Mustamäe keskuses ja Järve keskuses (sissepääs pole mitte peauksest, vaid küljeuksest Circle K vastas), Tartus Eedenis ja Zeppelinis ning Elvas aadressil Kesk 23. Vaata ka Ohoo Outleti kodulehte SIIT!