Coleen Rooney (vasakul) ja Rebekah Vardy.Foto: John Walton
Kõmu
11. oktoober 2019, 18:30

Kavalalt lõksu meelitatud jalgpalluri naine: „Mind ja mu sündimata last ähvardatakse surmaga!“ (1)

Inglismaa jalgpalluri Wayne Rooney abikaasa Coleen süüdistab Leicester City ründaja Jamie Vardy naist isikliku informatsiooni lekitamises meediasse. Selle, et Rebekah Vardy tõepoolest niimoodi toimib, selgitas ta välja tänu Instagrami funktsioonidele.

Nimelt saavad seal Rooney tegemistega kursis olla vaid need vähesed õnnelikud, kes jälgijateks aktsepteeritud, nende seas oli ka Vardy. Ühel hetkel hakkas ta märkama, et asjad, mida ta seal jagab, jõuavad kuidagi ajalehte The Sun. Pärast pikka kahtlust, kes selle taga võis olla, tekkis tal kaval idee, kuidas lekitaja teolt tabada. 

Rooney blokeeris oma story'de vaatamisest kõik jälgijad peale ühe ning postitas sinna hulga libauudiseid. Kui need hiljem meediasse jõudsid, oli selge: selles on süüdi ainult üks inimene, kes neid näeb: Rebekah Vardy!

Et olukorrast täit ülevaadet saada, tasub pilk peale visata Inglismaa koondise parima väravalööja naise postitusele. Rooney kirjutas oma Instagrami kontol järgmiselt:

"Nüüdseks on juba aastaid keegi, kellele ma oma isikliku Instagrami konto jälgimise usaldanud, avaldanud minu privaatseid postitusi ja story'sid ajalehele The Sun. Ilma minu loata on edastatud neile informatsiooni minust, minu perekonnast ja sõpradest. Ja seda kõike ilma, et ise sellest teadlik olen olnud. 

Pärast pikka üritamist see isik paljastada, tekkis kahtlus, kes see olla võiks. Et seda tõestada, tärkas mõte: blokeerisin kõik kasutajad peale ühe minu story'de vaatamisest (need, kes mu privaatset kasutajat jälgivad, ilmselt imestavad, miks mu story'sid tükk aega üleval polnud).

Viimase viie kuu jooksul postitasin arvukalt libauudiseid, et näha, kas need jõuavad The Suni. Ja, nagu arvata oli, jõudsid! Lugu soo valimisest Mehhikos, lugu televisiooni naasmisest ja hiljutine lugu uputusest keldris minu uues majas. 

On olnud keeruline seda kõike enda teada jätta ja mitte sõnakestki paotada, eriti kui story'd internetiavarustesse lekivad. Kuid ma pidin. Nüüd tean kindlalt, milliselt kasutajalt/inimeselt see tulnud on. 

Salvestasin ja tegin kuvatõmmised igast loost, mis näitavad, et neid on vaadanud vaid üks inimene.

See on… Rebekah Vardy kasutaja."

Inglismaa kõmulehega The Sun vestelnud Vardy tunnistas, et pärast Rooney süüdistust on teda tabanud tõsised ähvardused: "Mind ja mu sündimata last ähvardatakse surmaga!" Jalgpalluri naine kinnitas oma süütust ning avaldas lootust, et suudab oma nime puhtaks pesta.

Vardy märkis, et talle tundub justkui kõik vihkaksid teda. Teine Inglismaa kõmuleht Daily Mail kirjutab, et ta on palganud IT-eksperdid selgitamaks välja, kellel oli ligipääs tema kontole.