Craig Breen ja Paul Nagle Walesi rallil.Foto: AFP/Scanpix
WRC
11. oktoober 2019, 15:01

Hyundai rallitiimi boss Walesis jõhkra avarii teinud sõitja tulevikust: olen küll itaallane, kuid ma ei hinda inimesi ühe katse põhjal (5)

Väljaanne Autosport uuris Hyundai rallitiimi bossi Andrea Adamo käest, millised on Craig Breeni šansid kihutada Lõuna-Korea autoga ka järgmisel aastal.

Hyundai on tänavu andnud Breenile kaks võimalust end tõestada: Soomes avaldas ta oma esitusega muljet, kui liikus 6. koha kursil, kuid loovutas meelega koha Thierry Neuville'ile. Hiljuti Walesis keeras ta auto üle katuse ning sai lõpuks 8. koha.

"Lootsin, et ta suudab meid meeskondliku tiitli võitluses aidata, kuid ta ei teinud seda," märkis Adamo, kuid lisas, et iirlase tulevik ei sõltu sellest.

"Olen küll itaallane, kuid ma ei hinda inimesi ühe katse põhjal. Vaatenurk peab olema laiem ja targem. Ma ei ütle "ah, ta tegi vea, ma ei taha teda enam näha". Ma pole nii emotsionaalne, kuigi ma liialdan vahel lihtsalt show-mõttes."

Hyundai järgmise aasta osas on selge see, et Thierry Neuville sõidab taas terve hooaja ning Dani Sordo ja Sebastien Loeb jagavat teist masinat. Kolmanda auto osas on otsad lahtised. Praegu mehitab seda Andreas Mikkelsen.