Darja Valitova.Foto: Instagram @dariavalitova
Kõmu
11. oktoober 2019, 22:28

Vangis istunud Venemaa jalgpallikoondislase seksikas naine osutus huligaaniks (1)

Ajal, mil Venemaa jalgpallikoondislane Aleksandr Kokorin vangis istus, kogus tema Mercedese maastur himuga liiklustrahve. Süüdlaseks ei keegi muu kui vutiässa armastatu Darja Valitova.

28aastane liiklushuligaan – ta ületas kiirust, sõitis bussirajal ning eiras liiklusmärke – kogus trahve 30 000 rubla väärtuses. See summa tundub suur, kuid on eurodesse arvestatuna umbes 423 eurot.

Kokorin ja samuti Venemaa koondisse kuulunud Pavel Mamajev ründasid eelmise aasta oktoobris jõhkralt üht meest Moskva hotelli parkimisplatsil ja veel kaht inimest kohvikus. Selle eest määrati Kokorinile 18 ja Mamajevile 17 kuu pikkune vangistus. Trellide taha saadeti ka Kokorini vend Kirill, kes andis samuti rusikatele voli. Rusikakangelased pääsesid tänavu 17. septembril vabadusse.

Mamajev ja Kokorin on suured sõbrad ning raha üle ei pea nad ilmselt kunagi muretsema. Samas pole nad kadedad mehed – ühel Monte Carlos peetud peol ostsid venelased endale ja teistele klubilistele üle 2500 euro väärtuses šampanjat.

28aastane Kokorin on Venemaa koondises 48 mänguga löönud 12 väravat ning tema mängijaõigused kuuluvad praegu Peterburi Zenitile. Kolm aastat vanem Mamajev on Rostovi hingekirjas, tema pole 15 mänguga koondises väravate arvet avanud.