Rain Veideman.Foto: Stanislav Moshkov
Korvpall
11. oktoober 2019, 20:53

PÕNEVUSLAHING! Hiilgavad partiid teinud jänki ja Veideman vedasid Tarva Müürsepa meeste vastu võidule (3)

Eesti-Läti korvpalliliiga tänases ainsas kohtumises alistas Rakvere Tarvas kodupubliku ees 80 : 76 Maarjamaa meistrivõistluste mulluse hõbedamedalisti Tallinna Kalev/TLÜ.

Läänevirulased juhtisid sisuliselt terve kohtumise ning kolmanda veerandaja alguses suudeti kätte võidelda juba 15punktiline edu. Viimasel perioodil paisus vahe isegi 16 silma peale, tabloo näitas 77 : 61.

Martin Müürsepa hoolealused näitasid aga Tarvale hambaid. Püssi põõsasse ei visatud ning mõne minutiga tehti 11 : 0 vahespurt. Mõnikümmend sekundit enne lõppu vahendati vähe kolmele, kuid Karl-Johan Lipsu valesööt lõpetas Kalevi rünnaku. Tanel Sokk tegi vea Egert Hallerile, kes tabas ühe vabaviske, vormistades lõppskoori.

Kohtumise resultatiivseimana tõi Thomas Hamilton IV Tarvale 24 punkti, Rain Veideman lisas 20 silma ja seitse korvisöötu. Jänki oli sealjuures imelise visketabavusega, tema 11 väljakult tehtud viskest läbisid korvirõnga suisa üheksa. Kalevi eest kogus 21 punkti ja 11 lauapalli Michael Buchanan.

Tabelis seitsmendat kohta hoidev Tarvas teenis hooaja teise võidu ning on nüüd sama pulga peal Ventspilsi ja Pärnu Sadamaga. Kalevil on kolmest lahingust kolm kaotust, nemad on 13. positsioonil.