Neymar (kollases).Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
14. oktoober 2019, 21:57

Taas vigastada saanud Neymar jääb mitmest olulisest kohtumisest eemale

Brasiilia pallivõlur Neymar Jr. vigastas sõpruskohtumises Nigeeriaga oma tagareit, kui oli jõudnud platsil viibida 13 minutit. Viimastel aastatel mitmete traumadega kokku puutunud Pariisi Saint-Germaini ründaja peab taas pidama mängupausi, mis jätab ta mitmest olulisest matšist kõrvale.

Täna pärastlõunal käis brasiillane magnetresonantstomograafia (MRT) uuringutel, mis tuvastasid vasakus tagareies teise astme kahjustuse. PSG teatel tehakse uus hinnang kaheksa päeva jooksul, kuid esialgu tundub, et Neymar peab palliplatsilt eemale jääma umbes neljaks nädalaks. 

See tähendab, et ründestaar ei saa meeskonda aidata vähemalt kahes Meistrite liiga mängus, mis mõlemad toimuvad Belgia tiimi Club Brugge vastu. Kahtluse all on Neymari osalus ka 26. novembri kohtumises Madridi Realiga. Lisaks jääb ta kõrvale mitmest olulisest Prantsusmaa kõrgliiga matšist.

Lisaks Neymarile on ka teised PSG mängijad olnud sel hooajal vigastustega hädas. Kui klubi võis rõõmustada Julian Draxleri ja Colin Dagba naasmise üle, siis endiselt pole mängukõlblik Edinson Cavani ja taastusraviga jätkab teine ründestaar Kylian Mbappe.