Eden Hazard.Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
15. oktoober 2019, 23:02

Reali uus staar leidis suurepärase viisi, kuidas fännide kriitikast ja vilekoorist mitte välja teha

Suvel Chelseast 100 miljoni euro eest Madridi Reali siirdunud Eden Hazardil lasuvad meeskonnas suured ootused. Sellest räägib ka tõik, et belglasele usaldati särk numbriga seitse, mida kandis varem Cristiano Ronaldo. Raskele algusele vaatamata pole poolkaitsja fännide pahameelt eriti tähele pannud.

Põhjus, miks Hazard temperamentsetest Reali fännides suurt numbrit ei tee, on lihtne: nimelt ei valda 28aastane belglane kohalikku keelt. 

"Tean, et paljud räägivad Realist kõikjal ja sellepärast ma siin olen. Mul pole olnud Madridis veel ühtki rasket nädalat. Kuna ma ei räägi hispaania keelt, ei pööra ma kriitikale tähelepanu," vahendas briti ajaleht The Sun Hazardi sõnu.

Belglane muretseti meeskonda, et asendada möödunud suvel Juventusesse siirdunud Cristiano Ronaldot. Siiani pole see kuigi hästi õnnestunud: kuue mänguga on Hazardil kirjas värav ja resultatiivne sööt. Palju on ta kriitikat saanud eelkõige selle eest, et ta ei paista füüsilises vormis olevat, usutakse, et belglane peaks lahti saama paarist lisakilost.

Mitte just kõige paremini on hooaega alustanud ka Real. Kui Hazard hispaania keelt ära õppida ei kavatsegi, võib ta pöörata tülli meeskonnakaaslastega. Mäletatavasti ei saanud võõras keskkonnas aklimatiseerumisega hakkama Walesi ründaja Gareth Bale, kes alustas tänavu Realis oma seitsmendat hooaega.