Foto: Riot Games
Esport
16. oktoober 2019, 11:39

RIOT GAMESI OOTAB EES TIHE TÖÖ: „League of Legends“ jõuab konsoolidele ja mobiilidele

Riot Gamesi MOBA-mäng „League of Legends“ sai tänavu 10 aastat vanaks. Selle tähistamiseks korraldati otseülekanne, mis oli erinevatest huvitavatest uudistest pungil. Mida täpsemalt räägiti?
  • „League of Legends“ jõuab nii mobiilile kui ka konsoolidele. Tegemist pole lihtlabase pordiga, vaid nullist üles ehitatud versiooniga. Teos kannab nime „League of Legends: Wild Rift“. Alfa- ja beetatestid algavad juba enne selle aasta lõppu.
  • „League of Legendsil“ põhinev auto chess mäng „Teamfight Tactics“ jõuab samuti mobiilsele platvormile. Teos ilmub 2020. aastal ning sisaldab endas ristvõrgus mängimise võimalust (mobiiliversiooni omanikud saavad PC kasutajatega samas serveris mängida).
  • Samuti on töös palju teisi „League of Legendsi“ maailmal ja tegelastel baseeruvaid projekte. Üheks selliseks on digitaalne kaardimäng „Legends of Runeterra“. See saab olema tasuta mäng, mis ilmub 2020. aastal PC ja mobiilide peal.
  • Mõnda aega tagasi kuulutas Riot Games välja uudise, et arendab oma MOBA tegelasi kasutades ka ühte kaklusmängu. Praegu on selle koodnimeks „Projekt L,“ ent kuna see on alles niivõrd varajases staadiumis, ei ole selle kohta rohkem infot saadaval.
  • Populaarsetel tegelastel (täpsemalt kahel neist) põhineb ka animatsiooniseriaal „Arcane.“
  • Kõige viimasena teatas Riot Games, et töötab ka üksikisikuvaates tulistamismängu kallal, ent too (mõnevõrra üllatavalt) on täiesti originaalne ning pole „League of Legendsiga“ üldse seotud. Hetkel kannab see nime „Projekt A“ ning teost kirjeldatakse kui stiilset, tegelastepõhist taktikalist tulistamismängu.