Esport

TEINE TASE | Kas internet teeb „John Wicki“ videomängule tõesti ebaausalt liiga? (3)

LISA KOMMENTAAR

Criitik19. oktoober 2019, 16:52
Aga sellegipoolest mäng hoiab mind enda küljes. Eks suur osa ole ka uPlay+-l, sest 15€ eest ja ilmselt ka järgmise kuu 15€ eest on mängulõbu küllaga. Proovisin ka Disco Elysiumi "DEMO" aga sain ruttu aru, et see ei ole küll minu jaoks. Üldse ei meeldi seal alguses selle narratori vms madal ja ragisev ülepingutatud häälnäitlemine. Oleks võinud olla veits tagasihoidlikum. Praegu tundub väga võlts. Graafiline pool ei paku kah eriti silmailu minu jaoks. Aga üldiselt kellele meeldib siis arvatavasti on tegu selle žanri armastajatele väga kvaliteetse teosega. Aga ok olge mõnusad nohkarid edasi. :)
Criitik19. oktoober 2019, 16:49
Ubisofti fanboy-na olen Ragnariga nõus Breakpointi teemal. Mäng ei ole üle keskmise hea aga tal on oma võlu millepärast mind paelub see üksiku hundina ringi kondamine. Mängustiiliks on mul hiilimine ja mängin snaiprina. meeldib vaikselt ükshaaval vastaste asukohti tühjendada. Seejärel kõik asjad kokku korjata ja siis edasi liikuda. Gameplay ise on suht puine. Tegelase liikumine on väga mage võrreldes Wildlandsiga. Story ei paku mulle kah üldse huvi. Kõik vaheklipid/jutuajamised skipin kuna häälnäitlemine on selles mängus kohutav. Üldiselt on näha, et mängu on väga vähe ressursse pandud.
Criitik19. oktoober 2019, 16:46
Tere nohikud! Möödunud saade oli üle pika aja jälle väga ok. Ühel põhjusel. Saates ei olnud segavaid/häirivaid faktoreid. Olite kahekesi. Selline kooslus on super. Sain ikkagi kinnitust, et Allan on see nohisev tegelane teil seal. Peale seda Karl-Alari saadet Ragnar kurtis, et ma teda ei maininud oma kommentaaris. Mis sa sellest heast asjast ikka esile tood. Kriitika ja negatiivsus ju müüb. Ja Sten - sa oled 100 korda parem koomik kui Karl-Alari. Sinu häälemoonutused erinevate naljade juures on väga ägedad.