Dr DisRespect (vasakul) ja Tfue.Foto: Kuvatõmmis
Esport
18. oktoober 2019, 16:16

„Fortnite: Chapter 2“ on kohal, ent Tfue ja Dr DisRespect ennustavad selle surma. Miks? (1)

Epic Games tegi hiljuti julge reklaamitriki. Nad sulgesid enda ülipopulaarse battle royale mängu tervelt kaheks päevaks, enne seda imeti aga terve mängumaailm musta auku. Paar päeva hiljem alustati puhtalt lehelt „Fortnite: Chapter 2“ abil.

Tundub, et paljude tuntud striimerite jaoks ei ole aga uus tulemine niivõrd suurejooneline, kui Epic Games oleks lootnud. Voogedastusplatvormi Twitch.tv suurimad tähed Tfue ja Dr DisRespect on mõlemad avaldanud pahameelt muudatuste üle. 

Tfue sõnul on mängu suurimaks probleemiks kehv ühendus, mille tõttu jäävad ekraanil toimuvad sündmused päris elus tehtud liigutustest maha. „See tundub nagu halvim asi eales,“ sõnas Tfue ühe oma ülekande käigus. „Ma pole kunagi varem tundnud end olevat ebasoodsamas olukorras ja seda ühenduse tõttu. Nad keerasid selle p*****e. See mäng imeb!“ lõpetas Tfue oma tiraadi.

Dr DisRespect on Tfuega samas paadis: „Mul on tunne, et see mäng ei kesta enam kaua. See on kohutav.“ Mees sellega ei piirdunud, vaid jätkas: See mäng sureb. Uskuge mind. See on olnud suremas juba mõnda aega. Ma ei tea, kas te nägite eelmise hooaja numbreid. Sellest ei piisa, et tagasi tuua hiilgeajad. See on liikumas allamäge. Uskuge mind.“

„Fortnite'i“ 10. hooaja suurejoonelist lõppu jälgisid otseülekannete kaudu miljonid inimesed. Striimerite arvates sellest ei piisa.