Karl Jakob Hein.Foto: Londoni Arsenal
Jalgpall
18. oktoober 2019, 17:33

Arsenalis mängiv 17aastane Karl Jakob Hein: loodan, et olen järgmine Mart Poom

Londoni Arsenalis mängiv 17aastane väravavaht Karl Jakob Hein käis koondisepausi ajal Eestis U21 rahvusmeeskonna puuri kaitsmas ja andis vabariigi suurimale jalgpalliportaalile pika intervjuu, kus rääkis muuhulgas enda ambitsioonidest.

Pole saladus, et kui jalgpallihuvilised räägivad Eesti koondise tulevikust, siis väravavahtide teemas käib jutust läbi ka Heina nimi. Arusaadav, sest noormees kannab teist hooaega Arsenali särki ning teenis kevadel klubist profilepingu. 

"Ma ise loodan ka, et olen tulevikus järgmine Mart Poom. Vähemalt. Annan selleks Arsenalis treenides endast parima. Jõuan, kuhu jõuan. Mul on väga hea võimalus, aga garantiisid pole," sõnas Hein Soccernet.ee-le.

Praegu on Hein Arsenali väravavahtide hierarhias neljas mees, kes treenib vähemalt korra nädalas esindusmeeskonnaga. Mängukogemust hangib ta U23 ehk duubelmeeskonnas, mille väravat on sel hooajal kaitsnud seitsme vooru jooksul neli korda (nullimänge veel pole).

Poomiga suhtleb Hein tihedalt, sest mängis viimased kolm ja pool aastat enne Inglismaale siirdumist Nõmme Unitedis ehk Mart Poomi jalgpallikoolis. Kes ei tea, siis Poom oli 2005. aasta suvest kuni 2007. aasta suveni Arsenali mängija.

Loe edasi Soccernet.ee-st.