Mängujuht Jacoby Brissett tõuseb üha paremasse vormiFoto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
21. oktoober 2019, 08:35

Margus Hunt murdis vastase ründaja maha ja Colts teenis võidu

Eestlase Margus Hundi koduklubi Indianapolis Colts alistas Ameerika jalgpalli liigas NFL tasavägises kohtumises Houston Texansi 30 : 23.

Hunt alustas kohtumist algrivistuses, ent liiga palju mänguaega ei teeninud ning tema saldosse jäi üks vastase ründaja mahamurdmine.

Hooaja alguses sai Colts šokeeriva uudise, kui nende kauaaegne mängujuht Andrew Luck teatas ootamatult karjääri lõpetamisest. Ameeriklane nimelt ei suutnud enam toime tulla pidevate vigastustega. Sellest hoolimata on Hundi koduklubi alustanud hooaega küllaltki soliidselt ning uus mängujuht Jacoby Brisset tõuseb üha paremasse vormi. Näiteks eile sai ta kirja koguni isikliku rekordi ehk neli touchdown'i.

Coltsi on AFC lõunadivisjoni liider nelja võidu ja kahe kaotusega. Texansil on võitude kaotuste suhe 4-3 ing Jaguarsil ja Titansil 3-4. Kogu liigat on kõige võimsamalt alustanud New England Patriots, kes on saanud kuus võitu.

 
 
 
View this post on Instagram

Great team win today and nothing beats the feeling of having your family’s support during every game! Love you @mrsheatherhunt!!!

A post shared by Margus Hunt (@margus.hunt) on