Raheem Sterling (paremal) lõi Atalanta võrku kolm, Sergia Ogüero kaks palliFoto: AP/Scanpix
Jalgpall
22. oktoober 2019, 23:57

MEISTRITE LIIGA: Tottenham ja Real võitsid ellujäämismängud, Sterling tegi superesituse (4)

Jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniiri kolmandas voorus oli selg vastu seina nii Madiri Realil kui Tottenhamil, ent mõlemad suutsid raskest seisust välja tulla.

A-alagrupis sõitis Real külla Instanbuli kohalikule Galatasarayle ning sai hoolimata mängu täielikust domineerimises vaid 1:0 võidu. Reali värav, mis võis suure tõenäosusega päästa ka peatreener Zinedine Zidane'i ametikoha, lõi 18.minutil Toni Kroos. Teises sama alagrupi kohtumises purustas PSG võõrsil 5:0 Club Brügge, kaks väravat kanti Mauro Icardi, kolm Kylian Mbappe arvele.

A-alagruppi juhib täiseduga PSG, Realil on koos 4, Brüggel 2ja Galatasaray 1 punkti.  

B-alagrupis oli täna tõestamiskoht mullusel finalistil ning Spurs saigi kodus mängu käima. Crvena Zvevdast sõideti üle 5:0 (Harry Kane ja Heuni Min Son lõid kaks ja Erik Lamela ühe värava) ning selle tulemusega jätkatakse edasipääsukursil. Teises sama alagrupi mängus alistas Bayern võõrsil 3:2 Olympiacose.

Bayern jätkab täiseduga, Tottenhamil on 4, Crvena Zvezdal 3 ja Olympiacosel 1 punkti.

C-alagrupis korraldas tõelise tulevärgi Raheem Sterling, kes panustas Manchester City 5:1 võidumängu Atalanta üle kolme värava ja ühe väravasööduga. Lisaks teenis ta penalti, mille Sergio Agüero realiseeris. Teises sama grupi kohtumises tegid Donetski Šahtar ja Zagrebi Dinamo 2:2 viigi.

Alagruppi juhib täiseduga City, Šahtaril ja Dinamol on koos 4 silma, Atalanta pole punktiarvet avanud.

D-alagrupis elas ehmatuse üle Torino Juventus, kes jäi esimesel poolajal kodus Moska Lokomotivi vastu kaotusseisu. Juventus suutis aga kohtumise viimasel veerandtunnil tänu Pablo Dybala kahele väravale võidu võtta. Varem peetud kohtumises oli Madridi Atletico olnud 1:0 üle Leverkuseni Bayerist.

Juventusel ja Atleticol on võrdselt koos 7 punkti, Lokomotivil on 3 silma, Leverkusen pole punktiarvet avanud.