Robert Lewandowski (vasakul) ja Niklas Stark (paremal).Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
23. oktoober 2019, 13:24

KURIOOSUM: Tallinna hotellis saadud vigastus aitas sakslase omapärase rekordini

24aastane Berliini Hertha jalgpallur Niklas Stark lootis 13. oktoobril Tallinnas debüteerida Saksamaa koondise eest, kuid unistus purunes kummalise vigastuse tõttu.

Kui tavaliselt väänavad vutimehed jalgu palliväljakul, siis Stark sai vigastada Tallinna hotellis, kus ta pimedas ringi liikudes vasaku põlve ära lõi. Tekkinud haav vajas õmblusi. „Pime oli ja ma ei näinud midagi. Kui see kõik nii mõru ei tunduks, võiks asja isegi naljaga võtta,“ ütles ta ajalehele Berliner Kurier. 

Stark sai enda nimele ka omapärase rekordi. Nimelt on ta Saksamaa koondise koosseisu kuulunud kaheksas matšis, kuid seni on mehel debüüt tegemata. Mitte ükski väljakumängija pole peatreener Joachim Löwi käe all nii kaua ootama pidanud.

Kusjuures debüüt pidanuks väidetavalt tulema juba enne matši Eestiga, kui Saksamaa kohtus 9. oktoobril Argentinaga. Tol korral tabas Starki ootamatu kõhuviirus.

Pärast Tallinnas hotellis saadud vigastust on vahele jäänud ka liigamatš Bremeni vastu. Veel pole teada, millal Stark uuesti väljakule naaseb.