Eden Hazard.Foto: AP/Scanpix
Meistrite liiga
23. oktoober 2019, 17:41

VIDEO | Ronaldole 100 miljoni euro eest mantlipärijaks ostetud ründaja ei saanud palli tühja väravasse veeretamisega hakkama (1)

Eden Hazard, kes suvel Chelseast 100 miljoni euro eest Madridi Reali siirdus, pole uues klubis head mängurütmi leidnud. Eile sai belglane Meistrite liigas hakkama fernandotorresliku apsakaga, kuid võis õnne tänada, kuna meeskond alistas Istanbuli Galatasaray napilt 1:0.

Oivaline võimalus tekkis Hazardil teisel poolaeg, kui Real üheväravalises eduseisus oli. Väravavahiga silmitsi pääsenud ründaja triblas esmalt puurilukust mööda, kuid ei suutnud seejärel palli mõnelt meetrilt raamide vahele saata: nahkkera tabas latti. 

Hispaania pealinnaklubi juhendaja Zinedine Zidane ei näe aga põhjust juhtunut suureks puhuda. "See ei valmista mulle muret," vahendas prantslase sõnu Inglise ajaleht Metro. 

Hiigelsumma eest soetatud Hazardis nägid nii paljud fännid kui ka klubi omanikud ülemöödunud hooaja järel Juventusesse siirdunud Cristiano Ronaldo mantlipärijat. Paraku pole belglane seni just ootustele vastanud.

Lisaks eilsele eksimusele on Hazard kahvatult esinenud terve hooaja vältel: esimese seitsme mänguga on tal kirjas vaid üks värav, samuti on paljud täheldanud, et belglane on ülekaaluline ning pole mänguvormis. Hiljuti tunnistas Reali uus täiendus ka, et ei kõnele veel hispaania keelt.

Zidane leiab, et Hazard on siiski veedetud aja jooksul arenenud. "Ta on parem (kui alguses) ja kindlasti läheb veel paremaks. On tähtis, et tal avaneksid võimalused, sest ta kasutab need ära," sõnas peatreener.

Vaata Hazardi eksimust videost: