Thierry Neuville Kataloonia MM-rallil.Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool
WRC
25. oktoober 2019, 14:41

ÕL KATALOONIAS | Thierry Neuville: tiitlivõimalused on kasinad, aga me ei tohi usku kaotada

Kataloonia MM-rallil on Sebastien Ogier küll kõrgest mängust langenud, kuid teine tiitlikonkurent Thierry Neuville on suutnud Ott Tänakut edestada. Üldarvestuses lahutab kahte meest kõigest üks positsioon ja 6,5 sekundit.

Hyundai esinumber jäi ralli esimeste katsetega üldjoontes rahule, kuigi oli ka murekohti. "Esimese mõõduvõtu ajal oli auto veidi pehme. Lisaks oli esiklaasil palju muda ja nägevus kehv, mis tekitas katse teises pooles veidi probleeme," rääkis ta.

Neuville kaotab kodurallil liidrikohta hoidvale Dani Sordole kõigest sekundiga, kuid Kataloonias on veel sõita nii palju, et põhjapanevaid järeldusi oleks pärast kolme katset rumal teha.

Ka Neuville ei rutta sündmustest ette. MM-sarja kokkuvõttes 41 punktiga Tänakule kaotav belglane pole tiitlilootust veel põõsasse visanud, kuid tunnistab, et võimalused on endiselt kasinad.

"Peame sama hooga pühapäevani jätkama, aga see saab raske olema. Tänaste katsete teistel läbimistel on olud kindlasti karmimad. Me ei tohi tiitli osas usku kaotada," selgitas ta.

Kataloonia ralli jätkub kell 16.26.