WRC

Mäkinen kommenteeris Tänaku ja Hyundai seost: kui see on tõsi, siis on need meie jaoks halvad kuulujutud (6)

LISA KOMMENTAAR

Tabasalu Sabatalu28. oktoober 2019, 14:13
Päris põnev, kuidas Mäkinen hakkab oma soomlatsest pilootidega Tallinnas tööl käima. Võib olla on ka Hyundai järgmisest hooajast Tallinnas.
Koit Rannas27. oktoober 2019, 07:46
Kui see on tõsi, on ühes meeskonnas kaks tiitlipretendenti. Ja kumbki ei anna teisele midagi lihtsalt ära (et lasen võistkonnakaaslase ette vms), sest tegemist on suurimate konkurentidega. Hyundai saaks küll kaks ülikõva sõitjat, kuid mingist meeskonnavaimust rääkida ei saa. Loodab ju Neuville praegugi Toyota lagunemisele, et ise maailmameistriks tulla.
Raudkindel info26. oktoober 2019, 18:39
Õige info on see, et kui Ott tuleb maailmameistriks, siis ta lõpetab hoopis oma rallisõitja karjääri. Või vähemalt jätab järgmise hooaja vahele. See on raudkindel info ja ma ei avaldaks seda kui ei teaks. Näis, kui kiiresti see jutt levima hakkab?
no26. oktoober 2019, 12:22
kui Mäkinenist mööda mindi siis mingit head koostööd sealt tulla ei saa, üks kahest Ott või Mäkinen.
Hyundai WRC 26. oktoober 2019, 10:15
Selles osas on MÄkinenil õigus, et kui Tänak läheb Hyundaisse, siis muutub see ralli Hyundai siseseks MM-ks ja teistel sinna asja väga pole. Tippude jaotus peaks tõesti laiem ja ühtlasem olema, see hoiaks ka huvisid üleval. Eraldi teema on see, et tipud tahavad ka tipuväärilist palka ja meistriks ka tulla, mida igas tiimis ei saa.
irw26. oktoober 2019, 09:44
No võinuks augustis liigutada siis , aga vahtisid ja tahtsid kasulikku äri saada. Eks omad vitsad peksavad ... lõppude lõpuks on see soomlaste sats ja eestlasel polegi seal miskit teha.