Foto: Robin Roots
Sisuturundus
29. oktoober 2019, 09:00

Nomad Resto – kulinaarne elamus Tallinna südames

Tallinna südames asuvas Rotermanni kvartalis peidab end kulinaarne pärl – Nomad Resto. Restorani valikus leidub erinevate riikide parimaid toidupalasid, mis meelitab suurt hulka inimesi üha uuesti tagasi. Selle kõige taustal pole aga restorani hinnad Tallinna keskmisest hinnatasemest kõrgemad.

Möödunud aasta juulis avatud Nomad Resto paikneb Metropol Spa Hotelli esimesel korrusel, kuid tegemist pole hotelli restoraniga. See on avatud ka linnarahvale.

Hotelli nimi „Nomad“ viitab rändurlusele ning taoline nimevalik on olnud taotluslik. Restorani omanikud on kirglikud reisijad, kes meeleldi katsetavad kaugel maal põnevaid toite ning toovad neist paremiku Eestisse. Nii on näiteks jõudnud Nomadi menüüsse ülipopulaarne bao, mis on ka üheks Nomadi tunnusroaks. Bao on Vietnami aurutatud sai, mille valmistamine on üsna pikk protsess. Kuna tegemist on käsitööga, saab baod vaid alates kella kahest päeval. Sealjuures valmistatakse baod alati vaid üks suur ports – kui need on otsas, siis sel päeval enam juurde ei tule. Klientuur on seni väga hinnanud taolist eksklusiivsust.

Foto: Robin Roots

Kui ühelt poolt on sellest armsasse Rotermanni restorani toodud maailma mitmekülgsed maitsed, siis tooraine osas pooldatakse kodumaisust. Parim toit saab valmida ainult suurepärasest toorainest. Niisiis väärtustatakse tooraine värskust ja kvaliteeti ning ostetakse sisse ainult parimat.

Foto: Robin Roots

Kulinaariahuviline ei otsi ammu enam kõigest maitseelamust. Tähtsal kohal on ka taldrikul vastu vaatava toidu efekt – kokad soovivad pakkuda külastajale midagi enamat kui toitu. Eesmärk on pakkuda elamust, mis jääks meelde ja püsiks kaua hinges.

Foto: Robin Roots

Elamust pakub ka Nomadi interjöör. Pehmes tugitoolis istudes ja toitu oodates hiilib südamesse rahu – seal lihtsalt on hea olla. Sisekujundus on viimseni läbi mõeldud ja selle maitsekus saab julgelt hindeks viis. Suureks plussiks on muidugi Nomad Resto soojad ja abivalmis teenindajad.

Foto: Robin Roots

Nomad Resto on ka hinnatud koht jõulupidude pidamisel – muide, praeguseks on pool detsembrikuust täitunud erinevate pidulike ja vähempidulike sündmustega. Tutvu nii menüü kui kodulehega SIIN!

Foto: Robin Roots