Keith Pupart.Foto: Erakogu
Võrkpall
29. oktoober 2019, 14:43

Saaremaa võrkpalliklubiga liitus kauane Eesti koondislane Keith Pupart (1)

"Meil on hea meel Eesti võrkpallisõpradele teatada, et Keith Pupart on kodus tagasi," kirjutab Saaremaa võrkpalliklubi oma koduleheküljel.

Klubi on käed löönud saarlasest nurgaründaja Pupartiga, kes Eesti võrkpallisõpradele tutvustamist ei vaja. Kindlasti kulub meile ära suurte kogemustega mängumees, kellega koos ühiselt selle hooaja eesmärkide poole liikuda.

Pupart suudab kindlasti meie servivastuvõtu oluliselt paremaks muuta ja on väga tugev täiendus ka muude mänguelementide osas. Keith on sel hooajal kuues saarlane, kes meeskonna nimekirja kuulub, lisaks on meile ka kaks nö. pool saarlast Rauno Tamme (elukaaslane saarlane, kellega on ka tore ühine laps peres kasvamas) ja Harri Palmari (ema Saaremaal sündinud ja üles kasvanud).

Pupart mängis viimati Eestis hooajal 2008/2009, kui esindas Selver Tallinna meeskonda. Peale seda siirdus ta Prantsusmaa kõrgliigasse, kus mängis kokku kuus hooaega esindades Rennes Volley 35 ja Arago de Sete meeskondasid. Peale seda läks ta mängima Poola liigasse, kus esindas kolm aastat Lubin Cuprumi värve. Eelmisel hooajal mängis Pupart koos Andri Aganitsa ja Timo Tammemaaga Belgias, Maaseik Greenyardi meeskonnas.

"Sellelt hooajalt ootaks eelkõige tiitleid," ütles Pupart. "Materjali siin võistkonnas peaks olema. Isiklikus plaanis loodan olla võistkonnale võimalikult kasulik."