Cristiano Ronaldo aitamas Lionel Messit. Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
30. oktoober 2019, 12:20

RONALDO VÕI MESSI? Itaalia meedia hõikas välja Ballon d'Ori võitja (1)

Viiel korral maailma parima jalgpalluri ehk Ballon d'Ori trofee pälvinud Cristiano Ronaldo saab Itaalia meedia väitel detsembris pea kohale tõsta juba kuuenda kuldse palli. 

Portugali superstaar andis hiljuti France Footballile, kes on auhinna väljaandmise eest ainuisikuliselt vastutav, pika intervjuu. Itaalia väljaanne Corriere dello Spordi väidab, et Juventuse ründetuus andis keset hooaega sellise eksklusiivintervjuu ainult seetõttu, et France Football kavatseb praegu avaldamata jäänud osa trükki saata pärast 2. detsembril toimuvat ametlikku galat. 

2017. aasta alguses sai Ronaldo poseerida "kõigest" nelja Ballon d'Ori trofeega. Foto: AFP/Scanpix

Lisaks Ronaldole jahivad Ballon d'Ori veel Lionel Messi, kes pälvis FIFA the Best auhinna, ja Virgil van Dijk, kes valiti UEFA aasta mängijaks. 

France Footballile antud intervjuus Ronaldo parima jalgpalluri teemat ei puuduta, küll räägib ta põgusalt oma rivaliteedist Messiga: "Paljud arvavad, et Hispaania liigas koos mängimine sundis meid kogu aeg tagant. See vastab kindlasti tõele, kuna tajusin Madridis tema olemasolu kordades rohkem kui Manchesteris. 

Aga tegmist oli tervisliku rivaliteediga, kuna olime mõlemad oma klubi sümboliks. Alles hiljuti sõnas ta vist, et ta tunneb minust sportlikus mõttes puudust," lausus Ronaldo, kes lisas ka, et pärast jalgpalliga lõpparve tegemist tahaks ta avalikkuse luubi alt kaduda.