Sisuturundus
1. november 2019, 07:00

Lühikese ajaga 32 kilo kaotanu: ainult paar dieedipäeva ja juba näeb esimesi tulemusi!

„Minuga on aset leidnud kõige uskumatumad muutused – olen vabanenud 32 kilost ja tunnen end suurepäraselt! Kui keegi mulle seda räägiks, ei usuks ma, et midagi sellist on võimalik!“ jutustab Evelin.

Milline oli sinu varasem salenemiskogemus?

Ilmselt ei olegi sellist salenemismeetodit, mida ma ei oleks enne proovinud. Nende hulgas olid ka väga äärmuslikud dieedid, mis sunnivad nälgima. See oli igavene enda piinamine, mis ei andnud mingit tulemust – ülekaal tuli koos lisakilodega tagasi.

Kust tuli sinu motivatsioon saleneda just nüüd?

Ma võtsin raseduse ajal kaalus juurde 34 kilo! Lootsin, et pärast lapse sündi muutub kehakaal endiseks, aga seda ei juhtunud. Lõpetasin teadlikult peeglisse vaatamise, sest mulle ei meeldinud see, mida ma nägin. Aga ühel päeval tuli mõte kaalu peale astuda. Kui ma seda numbrit nägin, sain aru, et langen kuristikku. Samal hetkel otsustasin leida salenemisviisi, mis mind tõepoolest pikaajaliselt aitab.

Kuidas sa said teada Stockholmi dieedist?

Stockholmi dieedist sain teada suhtlusvõrkudest. Olin väga skeptiline, kuid minu kahtlused hajusid, kui nägin oma silmaga vennanaise suurepärast tulemust. Tal õnnestus Stockholmi dieediga saada tagasi kaunis keha, seepärast otsustasin minagi seda proovida.

Vajuta siia StockholmDiet.com ning võta kaalus tervislikult!

Kuidas sul õnnestus dieedist kinnipidamine?

Stockholmi dieedi koostatud toitumiskava üllatas mind meeldivalt just sellega, et ei olnud vaja tundide kaupa süüa teha. Kõik retseptid on kiiresti valmistatavad, sealjuures on see rahaliselt palju soodsam kui ebatervisliku toidu söömine. Ei mingeid tundmatuid toiduaineid ning road ise on tõeline nauding!

Tulemusi nägin juba esimestel päevadel – olin alla võtnud 1,5 kilogrammi. Edaspidi astusin iga päev rõõmuga kaalule ning nädala möödudes olin vabanenud juba 6 liigsest kilost.

Minuga on aset leidnud kõige uskumatumad muutused – olen vabanenud 32 kilost ja ma tunnen end suurepäraselt! Kui keegi mulle seda räägiks, ei usuks ma, et midagi sellist on võimalik!

Nüüd on minu arusaam toitumisest täielikult muutunud. Hommikuti ärkan ma kergustunde ja hea tujuga ning olen täis energiat. Lõpuks ometi võin osta selliseid rõivaid, mis mulle meeldivad. Tunnen end kauni ja tervena!

Mida sa soovitaksid inimestele, kes on veel ülekaalulised?

Kõigile, kellel on probleeme ülekaaluga, soovitan ma kindlasti Stockholmi dieeti! Ärge oodake selle fantastilise seiklusega alustamiseks järjekordset esmaspäeva! Proovige lihtsalt ja teil õnnestub kõik!

Vajuta siia StockholmDiet.com ning võta kaalus tervislikult!

Liitu dieediga täna ja saad individuaalse salenemiskava parima allahindlusega!

Tähelepanu! Kasuta eriti soodsat võimalust nüüd, aga alusta siis, kui ise soovid, sest salenemiskava on sinu Stockholmi dieedi profiili all alati kättesaadav!