WRC

Rallimänedžer: Toyota proovib Tänaku kaotamise järel Ogier'd värvata (5)

LISA KOMMENTAAR

Ants1. november 2019, 08:52
Ja samamoodi on 50-50 võimalus, et ei lähe see Ogier kuskile. Miks ta peakski? Tal on 1+1 leping Citroeniga, liiati kavatses ju järgmise hooaja lõpus lõpetada karjääri. Lisaks on Citroen olnud sel hooajal palju töökindlam, kui Toyota. Kiirus on üks asi, aga vastupidavus on vähemalt sama oluline, kui mitte olulisem. Ja kui Citroen järgmisel hooajal Yarise aerodünaamikast copy-paste saab külge, siis ei pruugi nad midagi nii aeglased olla. Küllap Ogier teab hästi ka Toyota sisekliimat nii Lappi kui Oti kaudu, ei usu, et ta kuskile läheb.
Maamiis31. oktoober 2019, 16:36
Kes tema autot seal ehitama-hooldama hakkavad? Teadupärast on pooled hooldemeeskonnast on tallist vallandatud ja jalga lasknud ja liitumas Ottiga.
jouhkil31. oktoober 2019, 16:13
On vist tablakad võtmata. Ei lähe Ogier kuhugi Toyotasse. Selle ukse sulges ta ise ja ka Toyota juba enne seda kui Ogier M-Spordis maandus. Ja nagu Ogier Citroeni minnes ütles, et leping Citröeniga jääb tema viimaseks. Kui aastal 2020 saab citröen ka nüüd viimatei testitud uuendusi kasutada ja nüüdki oli näha, et oli edasiminekut küll asfaltil võrreldes hooaja algusega, siis arvan et ka järgmine aasta on ta kindel tiitli soosik ja seda ka citröeniga
Otsus31. oktoober 2019, 16:05
Ja kui see peaks neil õnnestuma, siis võib Tänak järgmisest tiitlist ainult und näha. Samuti on suur probleem olla ühes tiimis Neuvillega, kes mingil juhul ei ole nõus teist viiulit mängima. Kui see siirdumine Hyundaisse peaks tõsi olema, siis see on tänavuse tiitli võitmise järel kõige rumalam otsus, mida teha.
Irw31. oktoober 2019, 11:36
Irw, ott ja seb on kokku leppinud selle pulli ning taovad mäkiselt papi välja kahe peale.