Sisuturundus
1. november 2019, 10:26

Naise tähtkuju ja seksuaalsus

Naise seksuaalsus on suuresti mõjutatav tema tähtkujust. Üks omadus on kõikidel naistel ühine: me armastame vaheldust! Erootikapood Must Panter selgitab, missugused on naise seksuaalsed vajadused vastavalt tema tähtkujule ja millised sekslelud toovad kõige paremini voodiellu vürtsi.

Jäär 21. märts – 20. aprill (tuli)

Jäär teeb kõiki oma ettevõtmisi hästi! Nii ka voodis. Jäärale ei ole naudingute maailm võõras ja ta ei löö risti ette mitte millegi ees. Jäärale sobivad suured ja võimsad sekslelud, mis on multifunktsionaalsed. Nad armastavad eneserahuldust ja partneri hellitusi ning kasutavad sekslelusid kahekesi hullates suure elevusega. Jäärale on parim naudingute allikas G-punkti ja kliitorit samaaegselt masseerivad jänkuvibraatorid. Vaata: Pretty Love Gene jänkuvibraator.

Sõnn 21. aprill – 21. mai (maa)

Sõnn on väärikas olend ja põimib omavahel glamuuri ning naudingu. Oma olemuselt on sõnn voodis mõneti laisk ja ootab, et partner tema eest töö ära teeks. Seepärast on partneril sekslelust eriti palju abi. Sõnn vajab aeglast ja sensuaalset lähenemist. Seetõttu on eelmäng tema jaoks võtmesõna. Sõnnide jaoks on orgasmikreemid kui taevakingitused ja saadavad ajule võimsa signaali.... midagi väga head hakkab kohe juhtuma! Vaata: Zini Orgasmikreem ja Sensuva ON erutav õli kliitorile.

Kaksikud 22. mai – 21. juuni (õhk)

Kaksikute tähkuju on kui üllatusmuna. Kunagi ei tea, mida sealt oodata. Neist on raske aru saada ja nad näevad ka iseenda mõistmisega suurt vaeva. Küll aga teavad nad seda, et neile meeldib nauding kõikides nende vormides: anaal, oraal, vaginaal, sidumine. Kaksikute vallatuste sahtlis peaks olema erinevaid sekslelusid, et nad saaksid  oma voodielu vastavalt meeleolule vürtsitada. Vaata: Fifty Shades sekslelude komplekt.

Vähk 22. juuni – 23. juuli (vesi)

Vähid on lihtsad olendid. See tähemärk armastab intensiivset lähenemist oma partnerilt, ent sekslelu võiks olla ilma tulede ja viledeta. Kui vähi kõva kest on pehmenenud, siis naudivad nad üllataval kombel rollimänge. Nende jaoks on oluline, et reeglid oleksid kindlalt paika pandud. Rollimängudes eelistavad nad, et partner oleks vedav ja domineerivam pool. Vaata: Time to Fuck ja Oraalseksi mäng.

Lõvi 24. juuli – 23. august (tuli)

Näidake meile lõvi, kes ei armasta tähelepanu keskpunktis olemist? Lõvi on voodis egoistlik ja  tema partneril on tõeliselt vedanud, et temaga kirge jagada saab. Lõvid on ka ääretult vabameelsed ja avatud kõiksugustele ettepanekutele, mis tema väljavalitule pähe tuleb. Aga oluline, et ta ise saaks selle möllu keskel särada. Vaata: Cassandra Premium sekspesu ja Võrgutav kehasukk.

Neitsi 23. august – 22. september (maa)

Neitsitele meeldib oma andekusega eputada. Ennast kiitmast nad ei väsi! Nende jaoks on õige ja vale viis nautlemiseks. Nende jaoks peab ka seks olema loogiline ja ratsionaalne. Nad on perfektsionistid ja tahavad kõike teha ideaalselt. Neitsi puhul tuleks seksile läheneda teaduslikult: pikk eelmäng, sensuaalsus ja lähedus ning alles seejärel võib mürgeldamiseks minna. Alustada tuleb algusest, et nad üles soojeneksid. Vaata: Neitsi Naudingute komplekt, Neitsi Massaaži küünal, Neitsi Ihatekitav libesti.

Kaalud 23. september – 23. oktoober (õhk)

Kaalud vajavad imetlust ilma tingimusteta. Kaalude jaoks on seks naudingu jagamine ja mõlemal partneril peab olema hea. Nad on võrdlemisi vabameelsed ja avatud. Peamine, et ka partnerit erutaks see, mida ette võetakse. Seksil ja füüsilisel lähedusel on selle tähemärgi jaoks oluline roll ka stressirohkel ajal. Vaata: sinu ja tema vibraator ning julge mehe vibreeriv peenisekrae.

Skorpion 24. oktoober – 22. november (vesi)

Skorpioniga armuviljade jagamine võib olla unistuste täitumine. Nad on ühed võimekamad tegelased naudingute maailmas. Nad on kirglikud, loomingulised ja armastavad vaheldust ilma millegi ees risti ette löömata. Nad teavad täpselt, mis neile endile meeldib ja kuidas partnerit hullutada. Seetõttu ei ole skorpioni jaoks olemas ühte ja ainsat parimat sekslelu, poosi või rutiini. Skorpioni puhul ei piisa vallatuste sahtlist ja tühjaks tuleks teha terve kapp. Vaata: Fifty Shades of Grey kliitori stimulaator ja Fifty Shades of Grey ülevoodi aheldamise komplekt.

Ambur 23. november – 21. detsember (tuli)

Ambur on oma seksuaalselt olemuselt endassetõmbunud ja kauge. Aga nad ei tee seda teadlikult ega pahatahtlikult. Armukesena on amburid keerulised ja neile meeldib see. Nad igatsevad alati midagi enamat kui see, mis neil on. Suhtes ollakse kirglikud, ent vajatakse palju isiklikku ruumi ja vabadust. Kui ambur võtab kellegi sihikule, siis muutub ta vastupandamatuks võrgutajaks ja talle on raske ära öelda – ent initsiatiiv peab tulema tema poolt. Seks peab olema mänguline ja lõbus, sest muidu kaotab ta huvi. Isegi kui veedad amburiga oma parima öö, siis tema mõtted liiguvad igatsevalt kiiresti edasi järgmise põneva seikluse juurde. Amburi partner peab olema valmis seksuaalseks võidusõiduks ja tooma iga kord lauale midagi uut. Vaata: Satisfyer kliitori stimuleerija ja Deepvibe G-punkti masseeriv peenisekrae.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar (maa)

Kaljukitsed on erilised tegelased, Nad pööravad suurt rõhku detailidele ja lähenevad kõikidele ettevõtmisele suurte ootustega. Nende jaoks on seksuaalne sooritus eesmärk omaette ja nad ootavad iga teekonna lõpus tulevärki. Nende partner peab väga hästi teadma, kus on G-punkt, kuidas viia naine kliitori orgasmini ja kuidas kontrollida oma erektsiooni kestvust. Vaata: Timeless kliitorit masseeriv peenise suurendaja

Veevalaja 21. jaanuar – 19. veebruar (õhk)

Veevalaja armastab iseseisvust ja seda ka seksis. Nad on agarad eneserahuldajad nii üksinda olles kui ka partneriga hullates. Veevalaja öökapi sahtlis peab olema libesti, paaride vibraator ja eneserahulduseks jänkuvibraator, mis masseerib võimsalt G-punkti ja kliitorit samaaegselt. Veevalaja ei tee partneri jaoks suhet lihtsaks. Ta ootab vaheldust ja mitte ainult aeg-ajalt. Vaata: Svakom Keri kliitori stimuleerija.

Kalad 20. veebruar – 20. märts (vesi)

Kui on midagi, mida kalad armastavad, siis on see piiritu rahulolu ilma vabandusteta. Samal ajal on nad ebakindlad ja pelgavad, et kallim ei naudi nende ühiseid kirehetki. Nad vajavad pidevat kinnitust, et kõik on väga hästi. Parim viis, kuidas kallim seda teha saab, on võtta voodielu vürtsitamine enda kätesse. Kalad on tundlikud tegelased, kes ei löö risti ette mitte millegi ees. Vaata: Lydia papiga juhitav G-punkti ja kliitori vibraator

Vaata kogu valikut Must Panter Erootikapoe e-poes.

Elu on nautimiseks!

Must Panter