WRC

Hyundai pealik Andrea Adamo: Tänak on erakordne talent (10)

LISA KOMMENTAAR

Wrc1. november 2019, 20:44
To jura: eks see oli nii jah et hundai ei lootnud ott omale saada aga lihtsalt kasutas juhust ja segab vähe nn kaarte, kuna toyotal allkirja polnud ja hundai viskaski oma nägemuse lepingust lauale mõttega niignii ott pole sellega nõus aga oh imet see vastas tänaku põhimõttele kõige sarnaselt ja saigi allkirja. Kindlasti hundai praegu seedib, et mis vägiteoga ta hakkama sai et tänaku toyotast oma tiimi tõi.
Jura31. oktoober 2019, 22:49
Kui see läbirääkimise asi Tänaku ja tiimide vahel suvel hakkas, siis Adamo liitus selle üritusega nagu hasartmängija. Ta ilmselt ise ka ei lootnud tegelikult Tanakut Toyotalt endale saada. Aga targa inimesena ta teadis, never say never. Ta ajas asju viisakalt lõpuni ja sai auhinna endale Tänaku näol. Sihikindlus viib sihile. Mäkinen aga käitus ilmselt liiga jäigana ja lootis Tänaku kindla jäämisega Toyotasse kuna tal nagu varianti B polnud.
Nagu seebiooper31. oktoober 2019, 22:33
Huvitav, kuidas Tänak viimast rallit Austraalias nüüd sõidab? Kas võitleb ikka rallivõidu pärast ja toob ka automarkide arvestuses punkte Toyotale, kust ta lahkub? Ütles ju jaapanlane, et nad pole automarkide arvestuses esikohast veel loobunud. Kui Austraalias võtab Toyota tiim kolmikvõidu, siis peaks vist ka automarkide arvestuses esikoht tulema?
mm31. oktoober 2019, 21:34
Toyoga võitis 10 ja kaotas oma 6 rallit. Mega, et ta sealt jalga laseb. Naljakas lugeda, kuidas sommid arvavad et nende Rovanperä on juba m.meister ning on rõõmsad, et Tänak sääred teeb. Algul nad luuletasid, et Tänak nõuab esistaatust kuna kardab Rovanpera, kes pole iial wrc rallit sõitnud. Siis Neuville üle, et Tänakuga ei mahu. Toyotas oli veel 2 sõitjat kes tahtsid endale ainult tiitlit. Nüüd on Tänakul ainult 1 tiimisisene konkurent. Lisaks auto, mis paistab olevat Ogieri VW! Kõik väga hästi. Tänak, kui loed seda, siis gaas põhja ja tõmba kotid pähe neile rssk.
AceVentura31. oktoober 2019, 21:32
Kas ikka Toyota oli niipalju teistest üle? Kui vaadata kus olid Meeke ja Latvala kiirusega, siis teistega suht võrdsed. Seega ilmselt kiireks sõiduks vajalik "puks või tihend" leidub ikkagi istme-rooli-pedaalide vahelisest ühendajast!
31. oktoober 2019, 21:18
Nüüd hakkavad kõik eestlased kirema, et oi kui hea on ikka Hyundai ja meeskonna kaaslane Neuville. Varasemalt tehti maha Hyundaid ja kiruti Neuville, et krdi nutuvill, täpselt nagu oli Ogieriga. Ogier sõitis vwnis siis oli nii halb, aga kui sõideti ühes meeskonna ss oli Ogier nii tore.
Tassike31. oktoober 2019, 20:36
Mille pärast nagu pettunud? Saavadki paljud skeptikud vastuse küsimusele, kas Tänak oli nii hea ainult tänu Toyotale või ta sõidabki iga autoga kiiresti. Mina näiteks usun viimast.
WRC31. oktoober 2019, 20:30
Küll Tänak teab, mis teeb. Igatahes edu ka edaspidiseks! Objektiivselt vaadates tundub, et alates Soome rallist on Hyundai Toyotal pmst juba nö kandadele astunud- nt Soomes oldi 4. kohal, võideti isegi kiiruskatseid. Saksamaal oli Hyundai veidi parem, vaid rehvipurunemise tõttu jäädi Toyoyale alla. Türgis on Hyundai selgelt palju parem kui Toyota. Walesis püsis Hyundai pea Tänaku tempos ja Kataloonias oli Hyundai juba parem kui Toyota. Järgmine aasta Keenia tuleb arvatavasti ka olema Toyotale keeruline ralli oma pinnase tõttu. Seega kokkuvõttes võib Hyundai olla vägagi perspektiivikas valik.
Ometi31. oktoober 2019, 20:29
Ehk saabub stabiilsem aeg, sest eks see toyota nii ja naa
...31. oktoober 2019, 20:15
Mina isiklikult olen pettunud, Tänaku otsuses Toyotast lahkumise osas.