Foto: Envato Elements
Sisuturundus
1. november 2019, 15:48

Isadepäev on kohe käes – mida kinkida isale ja vanaisale?

Isadepäev on kohe käes ning loomulikult on sagedane mõtteaine, mida armsale isale kinkida. Anname mõned toredad nõuanded!

Aita isal ennetada vanusega kaasnevaid liigesemuresid!

On paratamatus, et 40aastaselt ei olda enam nii paindlik kui kahekümnendates. Võib-olla on tavapäraseks muutunud seegi, et trepist üles sammudes annavad põlved endast märku krudina või valuga. Kuna nii lihastes, liigestes, kõhredes kui ka luudes on kollageen oluline komponent, ja vanuse kasvades keha oma kollageenitootmine väheneb, võib kollageeni toidulisand selliseid tundmusi vähendada. Viimastel aastatel on kollageeni kasutamist uuritud ka osteoartriidi ja reumatoidartriidi korral.

Näide: 147 sportlasega, kes kogesid liigesevalusid, viidi läbi katse, mille käigus nad tarbisid 24 nädalat regulaarselt kollageeni. Tulemuseks oli märkimisväärselt vähenenud liigesevalu.

Kollageeni võiks kolmekümnendates ja neljakümnendates kasutada paar korda aastas kuuridena (2-3 kuud) ning 50+ vanusest võib see olla igapäevaseks toidulisandiks. Samuti võiks igapäevaselt kollageeni tarbida suure füüsilise aktiivsusega inimesed ning need, kellel juba liigesevaevused avaldunud on.

Collibre Active sobib inimestele, kes eelistavad nii-öelda all in one toodet – vitamiinid, valk, kollageen ühes mugavas pudelis, mille kotti või taskusse pista ning päeval ära juua. Vaata täpsemalt SIIT!

Fincollagen Active on aga neile, kes ei soovi kellasid ja vilesid, vaid tõelist puhast kollageeni tarbida. Boonusena on suur 450grammine pakend (millest jätkub lausa kuni kolmeks kuuks) väga taskukohase hinnaga. Vaata täpsemalt SIIT!

Parim kingitus isale on juuste- ja peanahauuring!

Juuste- ja peanahauuringu eesmärgiks on uurida trihhoskoobiga juustega kaetud peanaha seisundit ning selgitada välja kõõma, kiilanemise, juuste väljalangemise, peanaha sügeluse, juukse struktuuri muutuste ja teiste häirete põhjus. Diagnostikaks kasutatakse professionaalset diagnoosimise aparaati mis on ühendatud ekraaniga. Nähes kõike ise ekraanilt, on isal kerge mõista oma peanaha ja juuste seisukorda.

Vaata täpsemalt SIIT!

Isa tahab rutiinist välja ja saada adrenaliinilaksu!

Kui sinu isa soovib aeg-ajalt rutiinist välja saada ning tunda adrenaliini veres vemmeldamas, siis on Airsoft tema jaoks sobiv.

Airsoft on spordiala, kus osapooled lasevad üksteist Airsofti relvadega, mille laskemoonaks on plastikust vigastusi mitte tekitavad pallikesed. Pihtasaamise tunnistamine käib aususe peale. Mängu ülesehitus ei sea mingeid piiranguid, kõik sõltub ainult mängijate fantaasiast ja keskkonna võimalustest.

Loomulikult võib tekkida küsimus, ega Airsoft valus ei ole. Natuke ta siiski haiget teeb. Airsoft on midagi ekstreemspordi laadset, kuid ohutum kui langevarjuhüpped või mägironimine. Airsofti kuuli eest pakuvad täiesti piisavat kaitset tavalised riided.

Airsofti saab mängida nii sise- kui välistingimustes. Vaata täpsemalt SIIT!

Sushi Tigeri sushi viib ju keele alla!

Sushi ja idamaised toidud kuuluvad paljude inimeste lemmiktoitude hulka – võib olla on üks nendest ka sinu isa või vanaisa?

Imehead sushit ja muid idamaised roogasid oma parimas kuues saab mekkida Rakveres asuvas restoranis Sushi Tiger. Samuti on seal olemas suur teede ja jaapanipäraste jookide valik. Kui elad Rakvere piirkonnas, siis vali isadepäeva lõuna- või õhtusöögiks just Sushi Tiger! Või siis miks mitte teha üks tore väljasõit Rakvere poole? Hea söök on vaid boonuseks!

Külastajat rõõmustab kergelt aasiapärane interjöör ja hea teenindus ning kõlab mõnus muusika.

Sushi Tiger asub Rakveres aadressil Tallinna 12. Toitu saab kaasa tellida telefonil 6218282.

Vaata täpsemalt SIIT!