WRC

Saksa väljaanne: Ogier testib järgmisel nädalal Toyotat (10)

LISA KOMMENTAAR

Koit Rannas2. november 2019, 10:02
See kuulujutt ei pruugi vastata tõele, kuna Ogieril on Citroeniga kehtiv leping. Võimalik on siiski ka üleminekutasu maksmine, kus Toyota saab endale tippsõitja võitlemaks MM-tiitli eest ning Citroen vabaneb kuuekordse maailmameistri tüütust abikaasast.
Koit Rannas2. november 2019, 09:21
Parim ei ole mitte Toyota vaid Ott Tänak, kes kogus tänavu rohkem punkte kui tiimikaaslased kokku. Seda saab öelda juba enne viimast etappi Austraalias, ehkki Ogier oleks ilmselt teisest puust sõitja kui Meeke või Latvala. Ei usu, et ta suudaks siiski Toyotas konkurentidest nii palju üle olla kui Tänak sel hooajal.
Wrc1. november 2019, 20:58
Ei saa nüüd aru sellest toyota taktikast: Tänaku edasi palkamiseks ei olnud vist raha ja tänaku tingimused ei sobinud toyotale .jne... aga oigeri palkamiseks oleks nagu raha (mis on vist eeldusel tännaku nõudmisest suurem ju) + arvatavasti ka mingi leppe summa citroenile ( vaevalt et oiger nüüd toyota tingimustega nõus on aga oiger näeb vähemalt põhjust MIKS tännak minema läks. )
nojah1. november 2019, 18:03
Peab ikka julm enesekindlus olema, et suurima konkurendi tiimi üle minna, eks aeg näitab kas oli ka põhjendatud.
1. november 2019, 18:01
Kui Toyotas saavad kokku vanameister Ogier ja noor talent Rovamperä ning tiimi juhib Mäkinen, on tegemist küll unelmate meeskonnaga. Samas Hyundai: kaks primadonnat ja närvihaige tiimiboss. Seal hakkab kindlasti nalja saama.
Ehh1. november 2019, 14:44
to jes: kas seda ei arva, et twitteris hakkab sel juhul kaka junnide sadu, nagu viimasel etapil juhtus
vaatleja1. november 2019, 13:58
Kui Ogier läheb Toyotasse,mis tõenäoliselt üsna kindel, siis võib/ja saab uuel aastal jälle konnasööja MM tiitli. Kuna on esisõitja ja 6 kordne tiitliomanik. Hundays lähevad egod omavahel kindlasti tülli. Kes esimene,kes teine jne. Ükski ei taha olla mitte esimene . Teiseks. Tommy Mägineni firma Eestis,mis maksab ülihead palka WRC autode/Toyotade hooldudes/seadistuses. Mis saab,kui eestlast pole. Tõenäoliselt kolib Jyvaskylla. Nii saa see saaga saab ka olema ja lõpeb !
Irw1. november 2019, 12:47
Aga fakt on, et kui toyota tahab ogieri tuleb rebigda pappi nii et võtab hingetuks ja tänak saab 10 prossa manageri tasu.
Irw1. november 2019, 12:45
Soome ajakirjandus kiunub täiega .. tänak on ųlekohtune, andis jobudele põske. Tegelikkuses tänak arendas fordi, millega ogier tuli 2 korda maailmameistriks ning sama tegi ka toyotaga. Pole kahtlust, et varsti on hyundai üle kýla pill ... Seb sebib seal niisama .. tahab teada, mis toyota on ... kes ei mäleta .. ogier testis seda ka enne tänaku toyotasse siirdumist ja pidas halvaks peeruks.
Vaatasin 1. november 2019, 12:19
just aknast välja ja ühtlasi sai selgeks,miks Hyundai ralliauto võrreldes Yarisega ägedam välja näeb,sest i20 on vähemalt poolnumbrit suurem,kas see rallit silmaspidades + on ei oska öelda.Loodame,et Otile sobib. Tahtsin alguses inetusti öelda,et Yaris on nagu koerakuut võrreldes Hyundaiga:) ,aga tõele au andes on juba uus Yaris väljas,varsti salongides saadaval ja uuel aastal jõuab ilmselt ka ralliradadele... .