WRC

Küsimus Tänaku kohta ajas Mäkineni naerma (11)

LISA KOMMENTAAR

Aix.4. november 2019, 12:40
Tommist muidugi kahju,kuid kui see roolivõim oleks vahetatud(Latvalal oli sama probleem) ja mitte Miat kuulatud,st.et hoiti selle roolivõimu pealt kokku,oleks juba Ott olnud enne Hispaania etappi Maailmameister...Seekordne kokkuhoid oli koonerdamine ja põhjuseks,miks Ott minema läks,kiire,kuid ebakindla autoga on raske võita!
tonn2. november 2019, 22:04
tänu OGIERILE tast saigi MEISTER vot mis tähendas aasta SUURE MEISTRI kõrval olla
Sidrun1. november 2019, 21:30
Vabrik?? Tõlge on "tehasetiim" mitte vabrik. Miks ajakirjanik, kes asja ei jaga peab üldse kirjutamisega teglema. Õpime enne lugema.
Nojah1. november 2019, 19:40
Kodanik Mhhh : Te võiksite ka maha jahtuda natuke oma ütlemistega, kui teile see autospordi ala vaatamie EI SOBI siis vaadake parem iluvõimlemist see on natuke rahulikum spordi ala. Ott polegi jumal , ta on tavaline eesti mees kes on suures spordialas sees ja tipus, kus vähesed on hetke seisuga jõudnud. Ott pole jah mitte keegi kui pole autofirmat ega sponsoreid aga samas teised sõitjad pole samuti mitte keegi kui poleks neil toetajaid ja autofirmasid
tõmme1. november 2019, 18:09
Adamo nimetas Tänakut erakordseks talendiks, Villet ta niimoodi ei kiida.
karjäär pole 1. november 2019, 17:53
tipus pikk ja pole midagi pahaks panna kui mees tahab seisuse kohast palka nüüd ja kohe
irw1. november 2019, 17:20
mis sel ärwinil häda on. soomlased olidki vahejaam ... ogieri kõrvale ei saand jääda ju , toyotas toimus karastumine ning kui ise reegleid kehtestada ei saand liikuski hyundaisse. õigemini oleks fordi läinud, aga sinna ei leita nii palju raha ... ja miks peaks omi vanu sõpru kottima. Pigem tunne rõõmu, et toyota 2 viimast rallit vastu pidas, mis siis saanuks kui jälle ecu teinuks kök - mök? Poleks sa näinudki kuidas kalendriga powerstage võidetakse. Ja kuulaks Mäkineni röhkimist edasi või? tema tingimustel?
Mhhh1. november 2019, 16:49
Ott pole jumal! Jahtuge maha! Kuskil on miskid piirid ja see pidev kummardamine on juba üle mõistuse. Liiale on mindud! Lõppude lõpuks pole Ott ühegi toetajata ja autofirmata mitte keegi ja nii lihtne see ongi.
Ants1. november 2019, 15:20
Otile andis võimaluse M-Sport, mitte Toyota. Toyotasse ta läks, sest tahtis olla esipiloot. Vii end asjadega kurssi, ära lahmi niisama. Ära sina vaata, väga hea, üks asjatundmatu kommentaator vähem. Kui Toyota oleks paremini vastu pidanud ja Mäkinen Meeke ja Latvala möllamisi piiranud, oleks ilmselt asjad teistpidi läinud.
Ehh1. november 2019, 14:38
to:ervin Kumb ikka kummale rohkem andis, võta toyotalt tänaku punktid ära, ja nihuta teisi ettepoole, puhas matemaatika, vaata mis saad. Lisaks miks on tänak ainult ühekordne maailmameister, miks mitte juba kahekordne. Kas sellepeale oskad midagi öelda. Aga autofirma sai mõlemal aastal tiilivõidu, erineva, aga sai.
Küsimus 1. november 2019, 14:25
Kui kõrgele võib siis ott laskuda oma Eesti rahavale ka miskit öelda.