Reggie Bullock.Foto: Getty Images
Korvpall
2. november 2019, 10:07

TRAGÖÖDIA: NBA korvpalluri teine õde mõrvati viis aastat pärast esimest (1)

Korvpalliliiga NBA meeskonda New York Knicksi kuuluv Reggie Bullock sai sel nädalal taas traagilise sündmuse osaliseks. Viis aastat tagasi tapeti tema õde Mia Henderson, kuna too oli transseksuaalne. Esmaspäeval sai massitulistamises kuuliga pihta tema teine õde, 22aastane Keiosha Moore, kes suri hiljem haiglas.

Politsei teatel avati Baltimore'is tuli üheksa inimese suunas, kellest kolm surid saadud haavadesse. Moore sai mitu lasku rindu. Uuringud jätkuvad, mõrvar pole veel välja selgitatud.

Bullocki teine õde pussitati surnuks 2014. aastal. Põhjuseks tõsiasi, et tol hetkel 26aastane Henderson oli transsooline. Mõrvarit pole endiselt tabatud. Pärast juhtunut hakkas Bullock LGBT aktivistiks.

Bullock võttis juhtunut vastu väga raskelt. 28aastane korvpallur sõnas Instagramis, et tahtis vennana nende jaoks rohkem olemas olla.

"Mu süda pole kunagi nii murtud olnud. Miski pole enam endine, soovisin, et oleksin temaga veel korra rääkida saanud. Ma ei suuda seda uskuda. Andke mulle andeks, õed! Annan endast parima, et perekonda koos hoida ja teeme kõik, et mõrvar välja selgitada," kirjutas Bullock oma postituses.