Tommi Mäkinen. Foto: Alar Truu
WRC
3. november 2019, 17:13

Tuntud ralliajakirjanik vihjas, et Mäkinen ei pruugi Tänaku asendamiseks üldse Ogier' suunas vaadata (7)

Pärast Ott Tänaku Hyundai leeri siirdumist on Toyota rallimeeskonna pealikul Tommi Mäkinenil kõvasti peamurdmist, keda järgmiseks hooajaks saarlase asemel oma esinumbriks tuua. 

Esiti spekuleeriti kõige hoogsamalt, et kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier soovib kehva hooga Citroenist lahkuda ning veeta oma viimase hooaja hoopis Toyota roolis MM-tiitlit jahtides. 

Saksa väljaanne Rallye Magazin jõudis ka juba kirjutada, et kuuldavasti istub Ogier tuleval nädalal Yarise rooli, et masinat testida. Mäkinenil jäi säärase kuulujutu peale suu pehmelt öeldes lahti. 

"Suurepärane uudis! Aga tänapäeval avaldatakse igasuguseid kõlakaid. Aga nii kaua kui Ogier on seotud Citroeniga, pole see praktiliselt võimalik. Me pole sel teemal isegi omavahel arutlenud. Tal on Citroeniga kehtiv leping, meie seda murda ei saa," sõnas Jaapani autotootja tiimiboss.

Soome ralliajakirjanik Miika Wuorela postitas eile aga Twitterisse hoopis põnevama säutsu: "Teate ikka seda tunnet, kui arvate, et nägite kedagi tuttavat, kuid ometi pole selles täiesti kindel. Noh, mul juhtus see eile Kesk-Soomes," kulges Wuorela mõttekäik, millele ta oli lisanud Elfyn Evansi ja Teemu Sunineni pildi.