Kolm suve tagasi pani Kylian Mbappe reali pisaraid valama. Tulevikus võivad vesiseks muutuda ka Pariisi Saint-Germaini silmad. Foto: Imago Sport/Scanpix
Jalgpall
3. november 2019, 19:30

Mbappe enne PSG-ga liitumist: Real ootab mind

Jalgpallimaailma üks suurimaid tähti Kylian Mbappe (20) on praeguseks Pariisi Saint-Germaini klubis pallinud kaks ja pool hooaega ning löönud selle ajaga 97 mängus 69 väravat.

2017. aasta suvel seostati noormeest tugevalt ka Madridi Realiga, kuid lõpuks langes prantslase valik PSG-le. Oma endise tööandja Monaco toonasele esimehele Vadim Vasiljevile selgitas ta oma käiku järgnevalt. "Ta ütles mulle: Vadim, sügaval sisimas saan ma aru, et see oleks liiga vara. Olen kõigest aasta oma kodumaal mänginud. Olen Pariisist pärit, ega taha oma riigist niimoodi lahkuda. Tahan ka siin suureks saada. Real ootab mind... vähemalt ma tunnen nii," meenutab Vasiljev noore ründetähe öeldut. 

Ühtlasi lisas Vasiljev, et kohtus selle nädala alguses Mbappega. "Ta on jätkuvalt sama inimene, täitsa Kylian. Aga ta on kasvanud, muutunud tugevamaks ja kuulsamaks. Aga kui ta mängida ei saa, siis ta tunneb ennast jätkuvalt ebamugavalt," sõnas venelane intervjuus Telefootile.