Blizzardi president J. Allen BrackFoto: Kuvatõmmis
Esport
4. november 2019, 16:25

Blizzardi president „Hearthstone'i“ skandaalist: meil oli võimalus inimesed kokku tuua. Me ei saanud sellega hakkama

Vaatamata üritusele eelnenud nädalatel aset leidnud skandaalidele, möödus tänavune Blizzcon võrdlemisi rahulikult. Siiski ei pigistanud Blizzard Hongkongist pärit professionaalset „Hearthstone'i“ mängijat Chung „blitzchung“ Ng Waid puudutanud sündmuste puhul silma täiesti kinni.

Veel enne, kui kuulutati välja „Diablo 4“ ja „Overwatch 2“, astus lavale Blizzardi president J. Allen Brack, kes adresseeris elevanti toas. „Umbes kuu aega tagasi oli Blizzardil võimalus maailm kokku tuua läbi raske „Hearthstone'i“ e-spordimomendi. Me ei teinud seda,“ sõnas Brack.

„Me olime otsuse langetamises liiga kiired ning, mis veelgi hullem, me olime liiga aeglased, et teile asja selgitada,“ jätkas ta. Bracki sõnul tegi teda olukorra juures eriti kurvaks kaks asja: et Blizzard ei vastanud kõrgetele standarditele, mille nad ise endi jaoks on seadnud ning et nad ebaõnnestusid oma eesmärgis.

„Mul on selle eest kahju ning ma võtan vastutuse enda õlgadele,“ ütles Brack, ent jäi arusaamatuks, mida too vastutus üldises plaanis tähendab. 

Chung „blitzchung“ Ng Wai karistus kestab jätkuvalt pool aastat, sama kehtib teda intervjueerinud saatejuhtide puhul.