KARISMAATILINE: Andrea Adamo (fookuses) on nõudlik ülemus, kes ei unusta kunagi, et edu saavutab meeskonnatöö. Foto: Hyundai Motorsport
WRC
5. november 2019, 13:27

ÕHTULEHE EKSKLUSIIV | Hyundai pealik Adamo avaldab Tänaku lepingu tagamaid: läbirääkimised Märtiniga olid keerulised (2)

„Kuulujutud olid ka kuldsest vetsupotist ja nõudmisest, et teeksin Otile iga päev süüa. Kõlakaid oli palju,“ ütleb Hyundai rallitiimi pealik Andrea Adamo Õhtulehele. Otsekohese olemise ja ütlemisega itaallane kõlab lõõgastunult ning viskab telefonivestluses korduvalt nalja. Pole ka ime – Lõuna-Korea autotootja võistkonna jaoks on meeskondliku arvestuse võit lähedal ning järgmiseks hooajaks liitusid nendega maailmameistrid Ott Tänak ja Martin Järveoja.

Toyotaga tšempioniteks kroonitud eestlased sõlmisid Hyundaiga lepingu 2021. aasta lõpuni. Adamo sõnul oli säärane kontrahti ajaline kestus ainus laual olnud variant. „Lühem leping oleks rumal, pikem samuti. Ma ei abiellu kellegagi. Kaks aastat on hea kompromiss, et suhet alustada,“ räägib ta.

Edasi lugemiseks: