WRC

Briti meedia: enne teati Eestit tänu vehklemisele, nüüd on neil ka Ott Tänak! (7)

LISA KOMMENTAAR

Sommid on olematu käitumiskultuuriga7. november 2019, 10:47
Päris nii see pole võib tõlgedada niimoodi aga ega sõna v.ttu seda sõna ju olematuks ei tee. Soome maskuliinses ühsikonnas on naisenergia puudus. Seepärast see v.ttu ikka iga asja ette käib. Ka haritud inimesed ropendavad samamoodi. Mis meelel see keelel. Pole haruldane et mehed lähevad talveperioodil Taisse pikale puhuksele, aru ju saada milleks. Suur saamahimu on neil. Küsivad Eestsi pordellides oleavaid hindasid, vastasin. Pole käinud ei tea. Eestlane ei käi pordellis, soomlane on harjunud enesele rahuldust ostma.
Tubli eestlane ! 6. november 2019, 19:10
Meil on ikka palju rohkem kui vehklejad ja O. Tänak. Väikese rahva kohta on meil päris palju silmapaistvaid talente. Mis sest, et vahepealsed aastad võõrsil, aga kultuuritegelased A. Pärt, N. Järvi. Sportlastest veel mitmeid teisigi väga tugevaid tegijaid, kes küll täna on oma karjääri lõpetanud, kuid on palju teinud:Baruto, E. Nool. Ja palju teisigi vägal heal tasemel spetsialiste erinevates valdkondades.
jutt 6. november 2019, 17:46
või asi...aga meie kümnevõistlejad?
ants6. november 2019, 17:41
isegi mina ei tea Eestist tänu vehklemisele.
mm6. november 2019, 17:36
Varem olid brittidel Coe Ovett Bedford Hemery,nüüd MOHAMAD SALAH ja Co!
mitävittu, voivittu, isovittu6. november 2019, 16:52
midakuradit, kuratvõtaks, suurkurat. viimasega tituleeriti märtinit, näitab pigem aukartust kui halvustamist. eestimeedia õppige soome säng ja riskisõnastik selgeks. lihtsalt näituseks, soomes ei käida kohtus vaid ”kohtust” tullakse välja siis kui sünnitakse emaihust.
NII ON LOOD JA LAULUD 6. november 2019, 16:03
AGA MUIDU KÕIK EI TEAGI KUS NEED EESTLASED ELAVAD ;