Robert Lewandowski.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
6. november 2019, 23:56

Lewandowski pöörane seeria jätkus ka uue peatreeneri käe all, Manchester City kaitsja kehastus väravavahiks

Jalgpalli Meistrite liigas sai Müncheni Bayern koduväljakul 2 : 0 jagu Olympiacosest. Madridi Real lustis Galatasaray vastu ning Manchester City lõpetas päeva väravavahita!

Äsja peatreenerit vahetanud Bayern pidas esimese matši Hans-Dieter Flicki juhtimisel. Võidu kindlustas ajutisele lootsile ründeäss Robert Lewandowski. Poolakas on tänavu olnud pöörases hoos ning ta on jala valgeks saanud kõigis Saksamaa kõrgliiga ja Meistrite liiga kohtumistes. See teeb kokku 14 matši! Päris kohtumise lõpus kahekordistas Bayerni tänased võidunumbrid Ivan Perisic.

Sama grupi teises kohtumises oli Tottenham võõrsil kindlalt 4 : 0 üle Crvena Zvezdast.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Omamoodi põneva lahingu pidasid maha Atalanta ja Manchester City. Inglased lõpetasid kohtumise vähemuses ja väravavahita. Nimelt vahetati Ederson pärast avapoolaega välja ning teda asendas Claudio Bravo. Viimane sai omakorda 81. minutil punase kaardi, mis tähendas, et väravasse läks hoopis kaitsja Kyle Walker. Ootamatult kindad kätte tõmmanud inglane hoidis oma puuri siiski puhtana ja lõpuks lahkuti väljakult 1 : 1 viigiga. Väravad kanti Raheem Sterlingu ja Mario Pasalici nimele.

 
Standings provided by Sofascore LiveScore

Juventus läks Moskvas sealse Lokomotivi vastu Aaron Ramsey väravast juhtima, kuid juba 12. minutil viigistas Aleksei Mirantšuk. Alles üleminutitel õnnestus Itaalia tšempionil Douglas Costa tabamusest 2 : 1 võit kindlustada ja kolm punkti tabelisse kirjutada.

Sama alagrupi teine matš tõi kaasa aga korraliku üllatuse, kui Leverkusen sai 2 : 1 jagu Madridi Atleticost. Sakslaste kasuks lõi omavärava Thomas, lisaks tegi skoori veel Kevin Volland.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Madridi Real võõrustas Galatasarayd ja sai kirja 6 : 0 võidu. Kolm väravat lõi Rodrygo, kaks lisas Karim Benzema, penalti realiseeris Sergio Ramos. Pariisi Saint-Germainile tõi kolm punkti Mauro Icardi värav Club Brugge vastu.

 
Standings provided by Sofascore LiveScore

A-alagrupp

PSG - Brugge 1 : 0

Madridi Real - Galatasaray 6 : 0

B-alagrupp

Müncheni Bayern - Olympiacos 2 : 0

Crvena Zvezda - Tottenham 0 : 4

C-alagrupp

Atalanta - Manchester City 1 : 1

Zagrebi Dinamo - Donetski Šahtjor 3 : 3

D-alagrupp

Moskva Lokomotiv - Juventus 1 : 2

Leverkusen - Madridi Atletico 2 : 1