Eden Hazard.Foto: Nigel French
Jalgpall
7. november 2019, 13:30

Legendaarne jalgpallitreener võrdles 100 miljoni euro meest ülekaalulise hobusega

Eden Hazard pole Madridi Reali jalgpalliklubis veel püssi paukuma saanud. Arsene Wengeri, kes juhendas üle 20 aasta Londoni Arsenali, arvates jõudis belglane uue leivaisa juurde ülekaalulisena.

28aastane edurivimees liitus Realiga tänavu suvel Londoni Chelseast umbes 100 miljoni euro eest, täites sellega lapsepõlveunistuse. "Olen alati Reali toetanud," ütles ta.

Ent õige pea oli selge, et Hazardi füüsiline vorm tekitab küsimusi. Jah, ta on alati olnud lihaseline, kuid hooajaeelsetes mängudes jooksis belglane ringi tavalisest suurema pagasiga.

Sestap pole imestada, et ka Hazardi esitused pole olnud loodetud tasemel. Ta on saanud ametlikes matšides väljakule kõigest kuues kohtumises ning on löönud vaid ühe värava.

"Kui tahad, et 500 kg kaaluv hobune kaotaks võidujooksu, lisa talle kaks kilo," viitas Wenger, et ka õrn kaalutõus võib sooritusele palliplatsil panna märkmisväärse pitseri.

Muide, piltlikult öeldes saab iga mööduva minutiga tõenäolisemaks, et üle aasta töötu olnud Wenger naaseb treeneripostile ja hakkab juhendama Müncheni Bayernit, kes läks hiljuti lahku Niko Kovacist.