Corinna ja Michael Schumacher.Foto: AP/Scanpix
Spordivaria
8. november 2019, 11:01

Corinna Schumacheri südamlik sõnavõtt: „Ma ei unusta kunagi, kellele pean tänulik olema – oma abikaasale Michaelile!“

Seitsmekordse vormel 1 maaimameistri Michael Schumacheri abikaasa Corinna ja tütar Gina-Maria andsid intervjuu ajakirjale She. Üldiselt meedia eest hoiduvad naised on edukad ratsutajad ning saavad oma lemmikala harrastada just tänu endisele vormeliässale.

„30aastasena unistasin, et ka minul oleks hobune. Seejärel lendasime Dubaisse, et üht sealset hobust vaadata,“ meenutas Corinna ratsutajakarjääri algust. 2010. aastal kroonitigi ta western-ratustamises Euroopa meistriks ning nüüd käib ema jälgedes ka Gina-Maria. „Ma ei unusta kunagi, kellele pean tänulik olema – oma abikaasale Michaelile!“

Gina-Maria Schumacher. Foto: AP/Scanpix

Tähtis hetk oli ka paari kümnes pulma-aastapäev, kui Michael kinkis Corinnale rantšo! Intervjuust selgub, et isa Schumacher märkas juba ammu, et Gina-Maria on samuti väga andekas ratsutaja ning seda kinnitab nüüd ka ema: „Tõsijutt: ta on palju parem kui mina!“

Gina-Maria on tänulik, et isa teda autospordimaailma ei tirinud. „Kui sõidad kardiga, siis saab selle õhtul lihtsalt garaaži parkida. Aga hobuste eest tuleb pidevalt hoolitseda, isegi pühapäeviti,“ selgitas tütar oma lemmikala tagamaid.

Michael Schumacher ise on meedia eest varjus juba ligi kuus aastat. Raske peavigastuse saanud sportlase tervisliku seisundi ümber on saladuseloor.

Corinna ja Gina-Maria Schumacher. Foto: SIPA/Scanpix