Thierry Neuville tänavusel Rootsi MM-rallil.Foto: Martin Ahven
WRC
8. november 2019, 22:37

Autospordi ajakirjanik: Neuville tunneb, et tal on nüüd parim võimalus tõestada oma ülevõimu Tänaku suhtes (17)

Absolute Rally taskuhäälingus arvas tunnustatud väljaande Autospordi ajakirjanik Jack Benyon, et Thierry Neuville on enda arvates autoralli MM-sarja parim sõitja.

Hyundai senise esinumbri enesekindlus pole kunagi kehv olnud, kuid maailmameistritiitlist on tal alati vajaka jäänud. Koos kaardilugeja Nicolas Gilsoul'ga on hooaja kokkuvõttes neli korda teised oldud. Sama saatus võib belglasi tabada ka tänavu.

Järgmiseks aastaks liitub Hyundaiga 2019. aasta maailmameister Ott Tänak. "Neuville võtab Oti hea meelega vastu, et oma paremust tõestada. Ilmselt tunneb Thierry, et see on tema parim võimalus oma ülevõimu näidata," arvas Benyon.

Taskuhäälingus räägiti ka kuulujuttudest, mis viivad Elfyn Evansit Toyotasse. "Toyota tiimipealik Tommi Mäkinen on alati Elfyni kohta häid sõnu öelnud. Suur küsimus on, kas Evans suudab tiimi vedada või mitte.

Oletame näiteks, et Jari-Matti Latvala ja Kris Meeke jäävad Toyotasse. Usun, et Elfyn oleks siis nende parim sõitja, kuna tänavu enne vigastust oli ta mõlemast mehest eespool," rääkis žurnalist.

Autoralli MM-sari lõpeb 14.-17. novembrini sõidetava Austraalia ralliga.