Sisuturundus
17. november 2019, 19:36

Pühajärve Spa & Puhkekeskus pakub mõnusat puhkust aasta läbi

Tuul sõrmitseb viimaseid lehti pargi põlispuudel. Luigepaar liugleb hommikuvaikuses üle peegelsileda vee. Laskuvat videvikku värvib loojangutaeva purpurne kuma. Kõike eelnevalt kirjeldatut võib näha sügistalvel Otepää vahetus läheduses paiknevas Pühajärve Spa & Puhkekeskus, mis on juba aastaid üks eestlaste armastatumaid puhkepaiku.

Pühajärve mõisapargi südames paiknev spaahotell pakub külastajaile hubast kõigi mugavustega majutust ning spaa- ning konverentsiteenuseid. Paljud toad ja hoolitsuste ruumid on viimastel aastatel renoveeritud, lastele on valminud avar mängutuba.

Pühajärve on ideaalne sihtkoht nii spordihuvilisele, tervisekliendile kui ka luksuslikuma spaapuhkuse sõbrale – laiast teenuste ja hoolitsuste valikust leiab igaüks endale midagi meelepärast.

Tegevust jätkub Pühajärvel igaks päevaks. Majas asuvad bowling, jõusaal ja ujula, hotelli ümbruses on rohkesti suusa- ja matkaradu ning ka puhkajate talvised meelispaigad – Kuutsemägi, Tehvandi ja Kääriku – on vaid kiviviske kaugusel.

Elegantses 110kohalises restoranis saavad külalised nautida buffeehommikueinet ning paketi lõuna- ja õhtusööke. Nädalalõppudel on õhtuti avatud à la carte restoran. Siin saab korraldada sünnipäeva- või pulmapidusid, vastuvõtte ning erinevaid firmaüritusi. Vanas mõisakeldris asub sopiline avatud grillköögiga pubi, kus nädalavahetustel on võimalik tantsida elava muusika saatel. Privaatseks kohvinautimiseks sobib hästi eksklusiivne klaasseintega tornikohvik.

Laias puhkusepakettide valikus on mõeldud nii peredele, romantikutele kui ka spordihuvilistele – igaüks leiab siit oma ideaalse sügis- või talvepuhkuse! Pärast paari päeva Pühajärvel naased linna kindlasti värske ja puhanuna. Sel sügisel rõõmustab Pühajärve Spa & Puhkekeskus ka eripakkumisega – klassikalise tervisepaketi hind on vaid 49 eurot inimese kohta! Vaata täpsemalt SIIT!

Tule üksi, kahekesi või terve perega, paariks päevaks sportima või nädalaks lõõgastuma – linna naased kindlasti värske ja puhanuna.