Cristiano Ronaldo.Foto: SIPA/Scanpix
Jalgpall
11. november 2019, 16:15

TOHOH! Varakult staadionilt lahkunud Ronaldot võib ähvardada kaheaastane mängukeeld (3)

Cristiano Ronaldo kanda pole praegu kõige kergemad ajad. Viiekordne maailma parim jalgpallur pole skoori teinud viimases kolmes mängus, lisaks vahetati ta eile Itaalia meistriliigas ja möödunud nädalal Meistrite Liigas tublisti enne normaalaja lõppu välja. Portugallasele pole otsused kuigi meelt mööda olnud: pärast eilset vahetust otsustas ta kohe staadionilt lahkuda. Teol võivad olla aga karmid tagajärjed.

Endise Itaalia koondise ründaja Antonio Cassano sõnul poleks Torino Juventuse ründaja tohtinud enne mängu lõppu lahkuda. Nimelt tuleb pärast kohtumist anda dopinguproov. 

"Kas ta lahkus enne matši lõppu? Nii ei tohi, sest pärast toimub dopingukontroll. Ma pidin kohe tagasi staadionile tulema, et vältida kaheaastast mängukeeldu," meenutas Cassano oma kogemust Itaalia telesaates Tiki-Taka. 

Sel hooajal Juventuse eest 14 mänguga kõigest kuus väravat löönud jalgpallilegend vahetati eile välja 55. minutil. Peatreener Maurizio Sarri ei näinud oma otsuses ega Ronaldo reaktsioonis midagi ebatavalist.

"Peame Ronaldot tänama, sest ta pidi end ohverdama, et meie jaoks raskes olukorras olemas olla. Ta andis endast kõik, kuid nägin, et temaga pole kõik hästi ja otsustasin ta välja vahetada. On normaalne, et mängija on pärast väljakult lahkumist pettunud," sõnas Sarri Sky Sports Italiale.