Foto: Scanpix
Sisuturundus
22. november 2019, 15:15

Kui palju maksaks õhtu Tuhkatriinu kingades tänapäeval?

Me kõik teame Tuhkatriinu tuhast hiilgusesse tõusmise lugu – alandatud teenijatüdruku läbilöök kõikide takistuste kiuste. Nüüd, kui me tänapäeva maailmas pisut aega veebipoodides veedame, siis taipame, kui lahke Haldjast Ristiema tegelikult oli.

Haldjast Ristiema või prantsusepäraselt Fée Marraine mõistis julge ja kõneka riietuse jõudu. Ta teadis, et Tuhkatriinu-suguse neiu jaoks kiireim viis oma õnnetu elu käest pakku saada ja jõuda sooja sotsiaalelu rüppe on hästi seljas istuv hiilgus. Ta mõistis ka seda, et mõni pidu pole lihtsalt pidu, see oli Triinu pilet parema elu rongile.

Elutark Fée Marraine riietas Tuhkatriinu imelisse ballikleiti, mida tänapäeval saab näha vaid MET galal, näiteks 2015 aastal Zac Poseni disainitud ehtne Tuhkatriinu kleit, mille tegemisele kulus 600 tundi või imeline Tommy Hilfigeri Tuhkatriinu kleit käesolevast aastast, mis vajas ka veidi insenerikätt. Disainerkleit üheks õhtuks võib maksma minna mitte vähem kui 35 000 dollarit. Lisaks maksab ka balli pilet ja kui tahad laua taga tantsimisest väsinud jalgu puhata ning head paremat süüa juua, siis vähemalt MET gala ballile minekuks peab välja käima veel 335 000 dollarit. Siiski ei olnud Tuhkatriinu meeldejäävaimaks ehteks tema kleit, aga hoopis kristallkingakesed. Keskajal oli kristall vaid kõige rikkamate inimeste käeulatuses. Sätendavad kingakesed on läbi aegade olnud justkui kõrgeima kvaliteedi ja uhkeima luksuse etaloniks. Balli tantsupõrandal püüdsid Tuhkatriinu kristallkingakesed kõigi pilke, sest need olid nii unikaalsed ja väljapaistvad. Tema kingad olid kordumatud!

Iga kaasaegne Tuhkatriinu vajab vähemalt Dolce & Gabbana klaaskingakesi tagasihoidliku 950 dollari eest. Need, kelle rahakott lubab, võiksid endale soetada ka Nakamura Glass Studio loodud kingakesi, mille tootmise täiustamisele kulus 8 aastat, hinnaga 1700 dollarit. Päris ehtsad meistrite käsitööna valminud Tuhkatriinu kingakesed, mis istuvad jalas nagu valatult, võivad aga maksma minna ligi 10 000 dollarit. Fée Marraine teadis, kuidas konkurente üle trumbata!

NS King aga pakub Tuhkatriinule väärilist kingapaari vähem kui 50€ eest.

NS King on pühendunud kliendi ootuste täitmisele nagu ka nende slogan ütleb: “Armastus igas sammus” Kuigi jalatsitrendid on alati muutuvad, suudab NS King tuua meie kodumaiste printsesside ja tuhkatriinude jalgadele kõige kaunimad jalatsid parima hinnaga. Muutes iga kingapoe külastuse väga eriliseks elamuseks.

Enne algavaid balle, vaata kindlasti ka kaunima valikuga kingapoodi nsking.ee

Fée Marraine ei jäänud aga siingi pidama. Muljetavaldav saabumine vajab ju siiski ka hobujõudu. Kaasaegse Tuhkatriinu tõllaks ei sobiks midagi vähemat kui kolm miljonit dollarit maksev Bugatti Veyron, mille juht on riietatud 24-kraadisesse kulda. Keskkonnast hooliv Tuhkatriinu võiks ballile saabuda hoopis 35 000 dollarit maksvas Tesla S mudelis, mille roolis on Elon Musk ise (siinkohal tulevad tutvused kasuks).

Lööme nüüd numbrid kokku. Selleks, et tänapäeval taasluua õhtut Tuhkatriinu kingades, tuleb letti lüüa üle 13 miljoni dollari. Paljude krediitkaart aga sellist pinget ei talu ning printsessi staatust neile keegi nii lahkekäeliselt hõbekandikul ei ulata. Nemad peavad ise hakkama saama.

Tõsi ta on, et muutuda saab ka ostes endale taskukohaseid rõivaid ning kingi ja kanda neid enesekindlalt, sest esmamulje luuakse ju välimuse põhjal, kuid ainult hea välimusega tippu ei jõua. Jah, ilusad nahast kingad ja figuuri rõhutav kleit annavad sulle vastupandamatu välimuse, kuid enesekindlus on peas kinni. Tuhkatriinulik maagia saadab sind mõtteis ka siis kui auto on juba garaažis ja kaunid rõivad riidepuul, sest mäletate ju, et Tuhkatriinu ei kandnud uhket ballikleiti sel hetkel kui prints teda kaotsi läinud klaaskingakesega otsima tuli, kuid armus temasse ikkagi.

NS King on pühendunud kliendi ootuste täitmisele nagu ka nende slogan ütleb: “Armastus igas sammus” Kuigi jalatsitrendid on alati muutuvad, suudab NS King tuua meie kodumaiste printsesside ja tuhkatriinude jalgadele kõige kaunimad jalatsid parima hinnaga. Muutes iga kingapoe külastuse väga eriliseks elamuseks