Kas 34 eluaastat on isegi Cristiano Ronaldo jaoks liiga palju?Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
12. november 2019, 10:56

Legendaarne Itaalia jalgpallitreener kannab Cristiano Ronaldo maha: ta pole kolm aastat kellestki mööda triblanud (1)

Legendaarne Itaalia jalgpallitreener Fabio Capello arvates on 34aastase Cristiano Ronaldo paremad päevad läbi ning ta võiks Torino Juventuses vihasematele tegijatele ruumi teha.

Pühapäeval peetud Serie A kohtumises gigantide Torino Juventuse ja AC Milani vahel vahetati Ronaldo välja juba 55. minutil ning portugallane polnud selle otsusega sugugi rahul. Ronaldo asemel sekkunud Paulo Dybala kindlustas 77. minutil aga Juventusele 1:0 võidu.

„Paraku pole Ronaldo kolm aastat ühestki vastasest mööda triblanud. Kui ma La Ligat kommenteerisin, tegi ta sageli paar kiirest sammu ja oli vastasest möödas. Enam see nii pole,“ ütles Capello Sky Sport Italiale. „Juventus suudab ka ilma Ronaldota võita ja ta peab aru saama. Ta pole enam nii kiire ja dünaamiline kui varem.“

Endine väravamasin pole Itaalia liigas sel hooajal eriliselt säranud. 865 minutiga on ta küll teinud koguni 42 pealelööki, mis on kogu liiga suurim näitaja, ent on löönud kokku vaid viis väravat, millega jagab 9.–16 kohta. Väravaküttide liider on Roma Lazio ründaja Ciro Immobile, kelle statistika on lausa uskumatu: 34 pealelöögiga on tal kirjas 16 väravat.

Tõe huvides olgu meelde tuletatud, et Ronaldo alustas ka mullust Itaalia liiga hooaega tagasihoidlikult, ent sai lõpuks end käima ja tõusis väravaküttide edetabelis 21 tabamusega neljandaks.