Manchester City suurimad staarid Sergio Agüero (vasakult), Raheem Sterling ja Kevin De Bruyne. Kuid kauaks nad Premier League'is mängivad?Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
12. november 2019, 13:06

Maailma parim jalgpalliliiga võib saada surmahoobi! Kas suurimad staarid lahkuvad? (8)

Manchester City endise mängija Scott Sinclairi meelest võivad skandaalid videokohtunikega Premier League’ile laastavalt mõjuda.

Premier League’i tiitliheitluses olulist rolli mänginud matšis Liverpooli ja City vahel oli kaks kaheldavat olukorda, mis City vastu vilistati. Ühe puhul järgnes Liverpooli mängija Trent Alexander-Arnoldi käega mängule järgmisest rünnakust Liverpooli juhtvärav, teise puhul ei antud Cityle 1:3 kaotusseisus sama mehe käega mängu eest penaltit. Ent segadust VARi ümber on esinenud sisuliselt igas voorus.

„Premier League’il on ehitatud suurepärane bränd aga see saab VARi pärast kõvasti kannatada. VARi pärast on vaatemäng oluliselt lahjem,“ kommenteeris Sinclair TalkSportile.

Sinclairi sõnul võib frustratsioon panna Guardiola lahkuma, sest tipptreenerid tahavad ausat konkurentsi.

„Minu hirm on, et kui sellised asjad jätkuvad, lahkub nii Guardiola kui ka teised tipptreenerid. Ja kui lahkuvad tipptreenerid, siis lahkuvad parimad mängijad teistesse liigadesse,“ arutles Sinclair. „Premier League on nii hea, sest meil on parimad treenerid, kes meelitavad kõige paremaid mängijaid. Kui tahad olla tipus, pead palkama parima treeneri: Pep on suurim põhjus, miks Citys nii palju stare mängib.“