Foto: Shutterstock
Sisuturundus
12. november 2019, 14:46

Uudis firmadele – nüüd on saadaval liising igas vanuses ettevõtetele!

Eestis seitse aastat edukalt tegutsenud Väikeliising.ee platvormile on lisandunud firmasõidukite finantseerimiseks loodud automaatne platvorm, Firmaliising.ee.

Väikeliisingu esindaja Kaur Mets tõdeb, et neilt on aastaid uuritud, kas saaks mugavalt finantseerida ka firmasid. „Varem pole kiiret ja tõhusat analüüsi olnud. Nüüd oleme valmis saanud toote, mille kaudu saab kiire automaatvastuse – ei ole vaja päevade kaupa oodata ja karta, et soovitud auto müüakse juba ära. Samuti on tingimused väga mõistlikud,“ selgitab Mets.

Peamised toote tingimused on automaatne vastus 30 sekundiga; fikseeritud intress 9,9% aastas; summa kuni 15 000 eurot ning vabatahtlik kaskokindlustus.

Kaur Mets lisab: ,,Juba esimestel päevadel on tulnud klientidelt väga positiivset tagasisidet, samuti laiendame toodet kõikidele oma partneritest automüügiettevõtetele. Palume samuti tähele panna, et tegu on finantstootega ning iga sellise toote tarbimine tasub hoolikalt läbi mõelda. Vajadusel soovitame konsulteerida spetsialistiga.“

Lisainfot saad Firmaliising.ee