Varssavi Legia peatreener Tane Spasev (paremal) oli hämmingus. Foto: Kuvatõmmis
Korvpall
14. november 2019, 14:31

HIRMNALJAKAS VIDEO | Tartu Ülikooli asemel eurosarja pääsenud Soome klubi paiskas vastaste aadressil uskumatuid käkke

FIBA Europe Cup´i kvalifikatsioonis alistas Joensuu Kataja kahe mängu kokkuvõttes Tartu Ülikooli ning pääses põhiturniirile. Eile õhtul teeniti esimene võit, kodusaalis alistati 112:105 Varssavi Legia. Matšijärgne pressikonverents läks soomlastel aga totaalselt aia taha. 

"Alustame ametliku FIBA Europe Cup´i H-grupi mängu pressikonverentsiga, mis lõppes 112:105 kodumeeskonna võiduga," sai tiimi meediaesindaja korralikult minema. Paraku kiskus sealt aga edasine rappa.

"Tervitame peatreenerit Marek Zapalowskit ja mängijat Michael Finket," jõudis Kataja pressimees öelda, kuniks Varssavi peatreener ta katkestas: "Mina olen peatreener Tane Spasev ja mängija on Phillip Matczak."

See tõmbas aga pressikonverentsi korraldaja juhtme korralikult kokku. Ta soovis kogu tegevust uuesti alustada, kuid pani jälle mööda. Valesti läksid mõlema Legia tiimi liikme nimed, lisaks kuulutati Spasev (vale nimega) välja abitreenerina. Trall kestis veel mõnda aega. 

Esialgu külma pead säilitanud juhendaja mõõt sai järjekordse käki taustal täis, ta oli valmis kommentaari andmata lahkuma. Spasev suutis siiski rahuneda ning lõpuks viidi lihtsalt "peatreeneri" ja "mängija" pressikonverents lõpuni. 

Vaata videost, kuidas sündmused hargnesid: 

Standings provided by Sofascore LiveScore