Esport

TEINE TASE | Google’i uhiuus imetehnoloogia tundub iga päevaga aina väärtusetum (5)

LISA KOMMENTAAR

Criitik16. november 2019, 14:55
PS! Õhtulehe kommentaaride tähemärkide arvu võiks suurendada. Tüütu on pikemat kommentaari juppidena postitada.
Criitik16. november 2019, 14:53
Aga nüüd peale viimast patchi tundub asi parem olevat. Crashe pole enam olnud. MP on aga väga fun ja enamus ajast veedangi seal. NFS Heat - hale rämps. Võtsin selle 10h triali pärast EA Accessi - kahetsen ja nutan seda raha taga. Isegi eelmine Payback oli parem. Uue NFS-i juhitavus on kohutav rämps. Ja vastan ka saate küsimusele - Peale TLOU 2 mängimist võin rahumeeli surra. :) Olge muhklid nohkarid edasi, Teie Kallis Criitik.
Criitik16. november 2019, 13:50
Kui kuidagi suutsin kohe esimesel korral sealt edukalt välja pääseda panin mängu pausile ja vajasin mõnda minutit rahunemiseks. Aga üldiselt hordid tegin mängu lõpus ära ja lõpuks enam ei hiilinud kah. Lendasin lihtsalt peale nagu maniakk. Death Starndingu jätan arvatavasti vahele. Tundub ikka väga tühi mäng olevat igatepidi. Mängin parem uut Call of Duty-t. Esimen COD mille SP-d ma üldse ei viitsi puutuda kuigi see on suurepärane. Mäng oli minu jaoks alguses päris katki. Kogu aeg keset mängu viskas ilma igasugu errorita desktopile. Jube tüütu oli.
Criitik16. november 2019, 13:46
Ja siis need hordid. Oi kuidas ma neid tõsimeeli kartsin. Süda hakkas alati puperdama ja otsaesisele tekkis külm higi. Sellist pinget pole varem mängudes tundnud. Mis kõige kohutavam. Mängus oli ühe missiooni lõpp kusagil koopa laburündis - lõpetasin missiooni ära ja mõtlesin, et ok ehk kuidagi leian väljapääsu aga ei. Kurat siis järsku ilmus välja hord - oh sa vana "Türi". Esimest korda elus ma oleks peaaegu end mängides hirmust täis lasknud. Suur hord, vähe laskemoona ning pime labürint.
Criitik16. november 2019, 13:34
Yo yo nohikud!!! Pean kohe kurja noodiga alustama. Mainisite möödunud saates PS4 eksklusiivide Top-i ja teile ei meeldinud, et seal esikohal figureeris Days Gone. Omaltpoolt pean mainima, et see mäng väärib kindlalt esikohta, sest tegu on super mänguga. Siiani parim zombi mäng mida olen mänginud. Kuna mulle avatud maailma mängud meeldivad siis see oli perfektne combo minu jaoks. Suutsin isegi Platinum trofee kätte saada ja selle saavutuse täitmine tekitas väga hea tunde. Mängu story on väga hea. Gameplay puldiga mängimise jaoks mõnus. Tegelased ok-d.